Home Vaste items website Lid worden van de World Darts Group

Lid worden van de World Darts Group

Iedere speler die wil deelnemen aan World Darts zal lid moeten worden. Door lid te worden, zult u niet worden verplicht om contracten te ondertekenen. Daarom is deelname aan WDG darts niet van invloed op enige overeenkomst met organisaties waarbij u aangesloten bent.

Zodra u lid van WDG bent geworden, zullen wij u uw lidkaart, die een uniek identificatienummer waarmee uw persoonlijke informatie nodig is en alleen gebruikt door de ambtenaren en de organisatoren van WDG. 

Lidmaatschap vergoedingen worden jaarlijks vastgesteld op $ 150AUD? 105EURO Dit is het equivalent van slechts 42 cent per dag en zal lopen van 1 januari tot en met 31 december van elk jaar. Elk land moet een minimum van 100 leden hebben om deel te nemen aan het WDG WK 2014.

Zodra de zestien lidstaten hebben aangemeld, zal er geen vacatures zijn tot het volgende jaar. Elk van de zestien landen zullen eerst de weigering van het volgende jaar van het deelnemen en een vacature zal alleen optreden wanneer een van de zestien oorspronkelijke Landen intrekt hun deelname.

Lidmaatschappen worden alleen geaccepteerd via online betalingen via de vertrouwde betaling gateways van PayPal en ICEPAY. Beide betalingsmogelijkheden zullen hebben de credit card betaling faciliteiten, zodat alle gangbare creditcards voor betalingen lidmaatschap zal worden aanvaard.

Meer info over de world darts group klik hier.

Direct inschrijven klik hier.