15 Jaar evolutie voor Winmau Blade "De BDO is trots" WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

15 Jaar evolutie voor Winmau Blade "De BDO is trots"

15 Jaar evolutie voor Winmau Blade "De BDO is trots"

Sinds het eerste dartbord werd vervaardigd in 1932, is er weinig veranderd tot 1997, toen lanceerden Winmau hun eerste revolutionaire Blade dartbord. Binnen een jaar was de Winmau Blade de wereldwijde markt als een wervelstorm binnengedrongen!

Het Blade dartbord bedrading was kleiner geworden en alle nietjes zijn verwijderd van het oppervlak waardoor dit bord het meest technisch geavanceerde dartbord ter wereld werd. Minder bouncers en hogere gemiddelden werden gerealiseerd op de Blade borden.

Winmau wil meewerken aan het continu verbeteren en innoveren van het ultieme Blade bord, in 2010 was daar de Blade 4. In de Winmau Blade 4 zat 65 jaar ervaring, een bord met nog dunnere draden wat nog minder bouncers gaf en het score potentieel vergroten.

De DSW (Dynamic Sector Wire) is meer dan 50% dunner wat nog betere prestaties geeft . Het unieke bedrading systeem is opgebouwd uit een hi-tech, ultra sterk materiaal dat is ontworpen om de darts door te laten. (veel minder bouncers)

2012 is de 15e verjaardag van het allereerste Blade dartbord, en het bedrijf verkoopt meer Blade borden dan ooit tevoren. De BDO is trots dat alle officiële wedstrijden op Winmau dartborden worden gespeeld inclusief de op televisie uitgezonden Winmau World Masters en Lakeside World Professional Darts Championships.

Winmau Blade 4 aanbieding, klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws