Adams: "Sommigen moeten opstappen want doen bond geen goed" WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Adams: "Sommigen moeten opstappen want doen bond geen goed"

Adams: "Sommigen moeten opstappen want doen bond geen goed"

Zoals onder meer in de media te lezen is, gaat het niet goed met de British Darts Organisation. Het wereldkampioenschap dat nu wordt gespeeld, zou zomaar het laatste kunnen zijn. De ticketverkoop voor het wereldkampioenschap 2020 viel dusdanig tegen, dat de BDO genoodzaakt was het prijzengeld van dit toernooi te halveren. Zo zorgelijk is het gesteld met de dartsbond. Zelf BDO boegbeeld Martin Adams, die altijd in de bres springt voor zijn bond, lucht zijn hart.

Het doet Wolfie onder meer pijn dat het BDO WK niet meer in Lakeside wordt gehouden. De BDO nam na 33 jaar afscheid van hun vertrouwde Lakeside en vanaf 2020 wordt het wereldkampioenschap in de O2 Arena te Londen gespeeld. Adams vindt Lakeside veel sfeervoller, daarnaast zijn de prijzen voor tickets en bier te hoog in de O2 Arena. Dat zegt de 63-jarige Engelsman tegenover The Sun.

"Ik geloof nog steeds dat de BDO succesvol kan zijn. Maar één van de slechtste beslissingen is het verhuizen van de Lakeside naar de O2. Zoveel mensen, die gewend waren naar de Lakeside te gaan en het hele jaar spaarden om de hele week naar het wereldkampioenschap te gaan, hebben dit WK laten schieten. Het is een totaal andere sfeer en het is duurder. Dus veel mensen gaan niet naar het WK, ondanks ze er graag naar toe willen. Het zal een verdrietige dag zijn als dit wereldkampioenschap het laatste is van de BDO".

De drievoudig BDO wereldkampioen laat ook zijn licht schijnen op het bestuur van de BDO. "Er moet een grote schoonmaak gehouden worden, de bezem moet erdoor aldus Adams. Sommigen moeten gewoon opstappen want ze doen de bond geen goed".

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws