All England final in Turkije bij de herenkoppels WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

All England final in Turkije bij de herenkoppels

All England final in Turkije bij de herenkoppels

De finales bij de heren koppels van het Europees Kampioenschap word een Engelse aangelegenheid, Zowel Adams/Waites als O'Shea/Fitton wisten de finale te bereiken door respectievelijk te winnen van Hofsta/Erns en Warren/Phillips.

Heren Koppels (Klik hier voor alle uitslagen)
Zowel het koppel Willy van de Wiel/Joey ten Berge als het koppel Cor Ernst/Rick Hofstra hebben hun eerste ronde partij gewonnen, Willy/Joey versloegen het koppel J.Jenicek/M.Ondo-CZ met 4-0 en Cor/Rick versloegen K.Pantelidis/S.Pantelidis-GRE met 4-1 inmiddels zijn ook de 2e ronde partijen gespeeld, Willy/Joey versloegen het Zweedse koppel M.Caris/D.Larsson met 4-2, Cor/Rick wonnen nipt met 4-3 van het koppel U.Ceder/V.Nuutinen uit Finland, in de 3e ronde wisten Joey/Willy het Turkse koppel E.Kayaoglu/U.Karaca met 4-1 te verslaan terwijl teamgenoten Rick/Cor het koppel C.Blot/C.Demazure uit Frankrijk met 4-0 versloegen. Voor Joey/Willy zit het koppeltoernooi erop de Willy/Joey verloren van het koppel M.Phillips/W.Warren uit Wales met 4-2, Cor/Rick versloegen bij de laatste 8 G.Elliott/B.Copeland uit Noord Ierland met 4-2 Cor en Rick verloren in de halve finale van het koppel O'Shea/Fitton.

Ik dat we inmiddels wel al kunnen gaan spreken over een zeer succesvol EK 2010 met een finale plaats in het teamtoernooi, een finaleplaats in het heren singletoernooi en een finaleplaats in het dames singletoernooi, daarbij nog een mooie 3e plaats in het herenkoppeltoernooi en je hebt de ingredienten voor een succesvol EK!

Gedurende de dag worden er ook uitgebreide updates geplaatst op www.ndbdarts.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws