Andy Fordham verlengt contract met Winmau voor 3 jaar WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Andy Fordham verlengt contract met Winmau voor 3 jaar

Andy Fordham verlengt contract met Winmau voor 3 jaar

Voormalig wereldkampioen Andy 'The Viking' Fordham heeft zijn jarenlange sponsoring met s' werelds toonaangevende merk Winmau darts verlengd. De komende drie jaar zal The Viking het Winmau logo, naast het MariFlex logo, op zijn shirt blijven dragen.

Al in 2005 tekende Fordham zijn eerste Winmau contract. De Engelsman is nauw betrokken bij de development afdeling waar darts gefinetuned worden. De 51-jarige Engelsman, die nog steeds zonder twijfel een van de populairste spelers ooit is, won het WK in 2004, gaf aan:

"Ik heb een moeilijke tijd in de afgelopen jaren gehad met mijn gezondheid en probeer met veel strijd de vorm terug te krijgen. Gelukkig kan ik onvoorwaardelijk rekenen op de steun van Winmau."

Hun geloof en aanmoediging is de reden waarom ik mijn honger terug heb en ik geniet oprecht van het spelen op de BDO tour. Het was de makkelijkste beslissing van mijn leven om opnieuw voor drie jaar te tekenen bij Winmau.

"

Ian Flack, Sales en Marketing Directeur van Winmau, voegde toe: "Andy en Winmau delen een unieke langdurige relatie we zijn blij om verder te gaan. Hij is door de jaren heen uitgegroeid tot een goede vriend van Winmau en ook van mezelf."

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws