Home WDF Hoofdnieuws Inschrijven voor de Center Parcs Masters kan nog slechts 2 weken

Inschrijven voor de Center Parcs Masters kan nog slechts 2 weken

centerparcsmasters

Zet jullie schrap, want in het weekend van 25 tot 28 november 2011 is het weer zover! We organiseren de derde editie van de Center Parcs Darts Masters in Center Parcs De Vossemeren. Tijdens dit evenement worden sportiviteit en ontspanning gecombineerd.

Een oproep aan alle spelers die dit evenement niet willen missen. Vanaf vandaag is het mogelijk om het arrangement te boeken. Aarzel dus zeker niet om nu alvast je verblijf te regelen. De inschrijvingen zijn eveneens open.

Programma
Er zijn tal van toernooien waar zowel heren, dames als jeugd kunnen aan deelnemen.
– Gemengde koppels op vrijdagavond
– Dames en heren koppels op zaterdag
– Dames, meisjes, heren en jongens single op zondag

De Center Parcs Masters zijn door de BDO en WDF ranked en maken deel uit van de International Belgium Darts Tour. De winnaars winnen dan ook niet enkel de Center Parcs Masters, maar plaatsen zich ook voor de Winmau World Masters. De winnaars bij de dames en heren plaatsen zich zelfs voor het kwalificatietoernooi voor het Lakeside Wereldkampioenschap. Na het toernooi is het tijd voor ontspanning! Op zaterdag organiseren we een spetterende feestavond en op zondag na de finale gaan we door met de after-party.

Iedereen die het arrangement van Center Parcs boekt, hoeft zich geen zorgen te maken om naar huis te geraken, want vlakbij het centrum waar alle activiteiten plaatsvinden, ligt ook jullie cottage. Hierbovenop krijgen jullie gratis toegang tot het subtropisch zwembad Aqua Mundo, de indoor speelwereld en toegang tot het feestje op zaterdagavond. Voor meer informatie over het arrangement of om dit te boeken, ga naar www.centerparcs.be/dartsmasters.

Via samenwerking met het management van Center Parcs is het bovendien mogelijk om een gratis voorkeursligging (indien nog beschikbaar) te bekomen voor iedereen die voor het darten op het park verblijft dit weekend. Tevens zullen er een aantal prijzen verloot worden tussen de bij ons gemelde reservaties, zowel via het dartsarrangement als daarbuiten.

Om kans te maken op een van de prijzen, of de gratis voorkeursligging te bekomen, kunt deze mail beantwoorden en uw boekingsnummer en voorkeursligging doorgeven. Voor meer informatie over de toernooien, inschrijvingsgelden of om je online in te schrijven, ga naar www.centerparcsmasters.be

Aarzel niet te lang, want de inschrijvingen sluiten op 14 november 2011 en de cottages gaan de deur uit als zoete broodjes.
.