Home WDF Hoofdnieuws Pratnemer wint Open Slovenië 2021, terugblik op bizarre finales

Pratnemer wint Open Slovenië 2021, terugblik op bizarre finales

Terwijl de ogen gericht zijn op de PDC, waar de World Matchplay wordt gespeeld, is ook bij de WDF het seizoen weer begonnen. Dit weekend wordt in Slovenië het gelijknamige Open Slovenië gespeeld.

Op zaterdag stonden de singletoernooien op het programma en bij de heren wist Benjamin Pratnemer de titel te pakken. In de finale werd Silvo Javornik met 7-2 verslagen.

Bij de dames was Mojca Mužić met 6-5 te sterk voor Branka Krček en hiermee heeft ze een ticket voor de World Masters veiliggesteld.

Voor de Sloveen Benjamin Pratnemer was het de derde heren-titel bij de WDF nadat hij eerder al een succesvol weekend kende in 2018 toen hij afreisde naar Hongarije. Hij won toen zijn eerste twee WDF-titels door zowel de Hungarian Classic op zaterdag en de Hungarian Masters op zondag winnend af te sluiten.

Dit gebeurde toen echter op bizarre wijze doordat hij tweemaal in de fout ging op het beslissende moment in allebei de finales. We blikken terug op deze bizarre gebeurtenissen van de winnaar van dit weekend met deze beelden.