Home WDF Hoofdnieuws Boek verblijf SunParks Masters en maak kans op schitterende prijzen

Boek verblijf SunParks Masters en maak kans op schitterende prijzen

Sunparsk

Voor iedereen die een bungalow of hotelkamer boekt in het weekend van Sunparks Masters maakt kans op schitterende prijzen. Onder de verhuurde bungalows/hotelkamers houden wij tijdens het toernooi een verloting. De winnaars hiervan maken kans op schitterende prijzen, waaronder een dartbord t.w.v. € 45,00, een dartshirt t.w.v. € 15,00, een dartmok t.w.v.€ 10,00 en een dinercheque t.w.v. € 10,00.

Als het winnende lot op een bungalow valt van bijvoorbeeld 4 personen, dan krijgen al die 4 personen die prijs, indien hij valt op bijvoordbeeld een bungalow van 8 personen, dan krijgen al die 8 personen. die prijs. Dus bijvoorbeeld  4 of 8 dartborden, 4 of 8 dartshirts, etc.

Het is dus zeker de moeite waard om dit jaar deel te nemen aan de Sunparks Masters en nog meer om tijdens dit toernooi een bungalow of hotelkamer te boeken. Deze aanbieding geldt zowel voor alle boekingen die reeds gedaan zijn als boekingen die nu nog binnen komen, iedereen die op het park verblijft maakt kans op deze prijzen.

Door op het park te verblijven tijdens het toernooi heeft men veel voordelen, men kan rustig een drankje nemen zonder risico, met kan op zaterdagavond naar onze vermaarde feestavond en op zondagavond naar onze karaoke avond ter afsluiting, en men staat niet in de file ergens onder weg.

Geniet van dit daverend dartweekend en maak er een leuk weekendje uit van met al uw dartsvrienden

Sunparks Masters wordt gehouden in het weekend van 22-23-24 november a.s. in Sunparks De Kempense Meren te Mol. Meer inlichtingen kan men vinden op de website: www.sunparksmasters.be

Let op: De inschrijvingen sluiten op 11 november aanstaande.