British Darts Organisation bevestigt eerste officiële namen Winmau WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

British Darts Organisation bevestigt eerste officiële namen Winmau

British Darts Organisation bevestigt eerste officiële namen Winmau

Tot 1 september kunnen heren, dames, jongens en meisjes zich nog plaatsen voor de Winmau World Masters 2014. Inmiddels zijn de eerste namen officieel bevestigd en te bekijken in onderstaande overzichten. Lang niet alle namen staan op dit moment op deze deelnemerslijsten. Zo zijn de deelnemerslijsten van de jongens en meisjes op het moment van schrijven nog helemaal leeg. Bij de heren en dames zijn de eerste namen wel officieel bevestigd en in onderstaande documenten te bekijken.

Alle bonden wereldwijd hebben tot 1 september om hun deelnemers op te geven laat de British Darts Organisation weten. De Nederlandse Darts Bond heeft haar deelnemerslijst al bekend gemaakt en overhandigd aan de BDO. Voor meer informatie klik hier.

De officiële teller van Nederlandse deelnemers staat op dit moment op 11 heren en 4 dames. Voor België staan er momenteel 1 heer en 1 dame op de officiële lijsten.

Officieel bevestigde deelnemerslijsten Winmau 2014
Deelnemers heren
Deelnemers dames
Deelnemers jongens
Deelnemers meisjes

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws