British Darts Organisation krijgt veel kritiek te verduren in één week WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

British Darts Organisation krijgt veel kritiek te verduren in één week

British Darts Organisation krijgt veel kritiek te verduren in één week

De BDO heeft afgelopen week een lading van kritiek over zich heen gehad naar aanleiding van enkele beslissingen die de bond heeft genomen welke bij het dartspubliek in het verkeerde keelgat zijn geschoten.

Eerder deze week werd bekend dat de tuchtcommissie van de British Darts Organisation Ted Hankey een boete heeft opgelegd van 1.000 pond voor het onrechtmatig opzeggen van het lidmaatschap bij de BDO. Met weinig lovende woorden is er gereageerd op deze beslissing op de vele sociale netwerken die het internet tegenwoordig rijk is.

Bovendien was er deze week nog een voorval waarbij de bond niet al te best in het daglicht verscheen. Rod Harrington liet zich in zijn column voor SkySports uit over het feit dat tijdens een jeugdtoernooi in Blackpool, dat door de BDO werd georganiseerd, enkele jeugdspelers namens de PDC uit het toernooi werden gezet toen ze zich wisten te plaatsen voor de kwartfinale. Ook op dit bericht kreeg de British Darts Organisation veel kritiek te verduren.

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws