Home WDF Hoofdnieuws Bryan de Hoog “Mijn eerste doel is de Winmau halen”

Bryan de Hoog “Mijn eerste doel is de Winmau halen”

BryandeHoog

Bryan de hoog heeft noodgedwongen de overstap van de PDC terug naar de BDO moeten maken. Zijn sponsor heeft besloten om te stoppen met de sponsoring van Bryan, waardoor het financieel niet langer haalbaar is de toernooien bij de PDC af te gaan. Hierop heeft Bryan besloten om zijn terugkeer te maken naar de BDO.

Een jaar geleden vond Bryan een partner waarmee het voor hem mogelijk werd om deel te nemen aan het PDC-circuit. Deze partner heeft besloten om de sponsoring stop te zetten wat Bryan heeft doen besluiten om na meer dan een jaar bij de PDC te hebben gegooid, nu terug te keren naar de BDO.

Dartfreakz.nl zocht contact met Bryan en sprak over zijn terugstap naar de BDO. “Mijn sponsor vond de prestaties tegenvallen. Er was geen contract dus de sponsoring kon eenzijdig worden opgezegd. Mijn kinderdroom is altijd geweest om de Lakeside te halen, dus deze droom kan ik nu weer bereiken. Maar mijn eerste doel is de Winmau halen. Ik sluit niet uit dat ik ooit nog een keer terugkeer naar de PDC. Het is en blijft namelijk een prachtig circuit,” aldus Bryan de Hoog.