Home WDF Hoofdnieuws Lewis en Gore winnen Centerparcs Masters mix koppeltoernooi

Lewis en Gore winnen Centerparcs Masters mix koppeltoernooi

centerparcsMasters_mix6_041DARTFREAKZ

Jamie Lewis en Julie Gore hebben het Center Parcs Masters Mix koppeltoernooi 2011 op hun naam geschreven. In de finale waren ze met 5-4 te sterk voor Alan Norris en Irina Armstrong. Namens Nederland wisten Bjorn Fransen en Kaylee de Priester de halve finale te halen waarin ze met 0-4 hun meerdere moesten erkennen in de latere winnaars.

Morgen worden de heren- en dames koppeltoernooien gespeeld waarna op zondag de singles worden gespeeld in alle categorieƫn. Vanuit Center Parcs in Lommel zeggen we graag tot morgenvroeg.

Een record editie van de Centerparcs Masters is vandaag van start gegaan. Op vrijdag is het tijd voor de warming-up, het mixkoppeltoernooi telt deze editie 196 gelegenheid stellen. Vorig jaar zagen we in het Belgische Lommel een volledig Belgische finale.  Dana Verhaegen & Kim Huybrechts namen het op tegen Ronny Huybrechts & Patricia De Peuter. In 2010 ging de titel naar Ronny Huybrechts & Patricia De Peuter. (5-2) Het blijft een dartshappening in Lommel, de sfeer is altijd super ontspannen. Een leuk uitje voor het hele gezin, een goed toernooi combineren met een fantastisch vakantiepark. Wat wil een darter nog meer..

Bij aankomst lange rijen opgewonden darters voor de poorten van de Vossemeren. Wie geboekt heeft via de speciale Centerparcs Masters website krijgt bij aankomst een tas met een leuke attentie. ‘Winter Centerparcs’ staat drie dagen in het teken van darts.

Gedurende de avond zullen we updates, foto`s en uitslagen brengen van het mixkoppeltoernooi.

Link naar het fotoalbum, klik hier.

Klik hier voor alle uitslagen, met dank aan Peter van Meel.

Updates:
Maud Jansson – Darryl Fitton sneuvelen de eerste ronde tegen het Engels Nederlandse koppel John Walton en Anca Zijlstra. Walton & Zijlstra winnen met 3-0. Ook het runner-up koppel van vorig jaar is in de eerste ronde onderuit gegaan tegen Dean Winstanley & Lorraine Farlam. Kim Huybrechts & Dana Verhaegen verloren met 2-3.

Gert Herms & Femke van Zuiden verslaan met 3-2 het Nederlands Engelse koppel Angela Elgersma & Gary Robson. Ook voor Tony O’Shea is het einde oefening, hij ging samen met Kristin Bomander onderuit met 3-2 tegen Antoine Kanters & Monique van Wetten. Het Belgische koppel Dimitri Van Den Bergh & Nicole Delie was verantwoordelijk voor de uitschakeling van Martin Atkins & Louise Carroll. (3-1)

Dirk van Duijvenbode & Petra Marcus spelen zo hun kwartfinale tegen Alan Norris en Irina Armstrong. Het Udense echtpaar Michael en Mendy Verhofstad zitten bij de laatste 8 alsmede Bjorn Fransen en Kaylee De Priester. Ook de Belgische koppels Jean-Marie Rubais & Rita De Schrijver en Kathy Geeraerts & John Desreumaux zijn nog in de race voor de titel. Enkele wedstrijden zijn aardig uitgelopen waardoor we wachten op meer uitslagen.

Bjorn Fransen en Kaylee De Priester zijn de beste Nederlanders, Fransen en de Priester wonnen met 3-0 van het echtpaar Michael en Mendy Verhofstad.

Kwartfinales
Jamie Lewis – Julie Gore (Wal) 3-0 Jean-Marie Rubais – Rita De Schrijver (Bel)
Michael Verhofstad – Mendy Verhofstad (NL) 0-3 Bjorn Fransen – Kaylee De Priester (NL)
Kathy Geeraerts – John Desreumaux (Bel) 0-3 Robbie Green – Deta Hedman (Eng)
Alan Norris – Irina Armstrong (Eng/Rus) 3-0 Dirk van Duijvenbode – Petra Marcus (NL)
.
Halve finales
Jamie Lewis – Julie Gore (Wal) 4-0 Bjorn Fransen – Kaylee De Priester (NL)
Robbie Green – Deta Hedman (Eng) 2-4 Alan Norris – Irina Armstrong (Eng/Rus)
.
Finale
Jamie Lewis – Julie Gore (Wal)

5-4

Alan Norris – Irina Armstrong (Eng/Rus)