Home WDF Hoofdnieuws Ten Berge en Van de Wiel CenterParcs Masters runners-up

Ten Berge en Van de Wiel CenterParcs Masters runners-up

centerparcsMasters_kop3_150DF

Het heren koppeltoernooi van de CenterParcs Masters is gewonnen door het Engels duo Darryl Fitton en Tony O’Shea. Het tweetal was in de finale met 5-2 te sterk voor het onafscheidelijke Nederlandse duo Joey ten Berge en Willy van de Wiel. Ook in de finale van het dames koppeltoernooi was een Nederlands koppel van de partij. Petra Marcus en Aileen de Graaf namen het hierin op tegen Anastasia Dobromyslova en Lorraine Farlam. Ook hierin waren de Engelsen te sterk en in deze partij was er helaas geen leg gegund aan de Nederlandse dames. Met 4-0 ging de winst naar Dobromyslova en Farlam.

De Vossemeren ontwaakt op de zaterdagmorgen voor de heren- en dameskoppels 2011. Vorig jaar hadden we een prachtige finale op zaterdag waarin het Nederlandse jeugdtalent Jimmy Hendriks samen met Ross Montgomery de Belgen Kim & Ronny Huybrechts bevochten. Toen ging de overwinning met 5-4 naar Jimmy Hendriks en Ross Montgomery. Bij de dames ging de titel toen naar Deta Hedman & Dee Bateman die met 4-0 het Nederlandse koppel Tamara Brandt en Sharon Prins versloegen. Vandaag starten 322 heren koppels en 81 dames koppels aan de strijd naar het podium.

Ook dit jaar gaat de succes formules Montgomery, Hendriks en de gebroeders Huybrechts van start. Evenals bij de heren starten ook de 2010 podium koppels Deta Hedman & Dee Bateman en Tamara Brandt en Sharon Prins vandaag aan hun “road to final”.

Klik HIER om de uitslagen te openen. Klik hier om naar het fotoalbum te gaan.

Update:
Bij de laatste 64 heren treffen de runners-up van 2010 Kim Huybrechts en Ronny Huybrechts het Engelse koppel Stephen Bunting &Garry Thompson. Ook de winnaars van 2010 Ross Montgomery enJimmy Hendriks zijn nog altijd in de race. Bij de dames zijn Deta Hedman & Dee Bateman als titel verdedigers ook nog in de race, de dames zijn nu bij de laatste 32. Ook de Nederlandse Tamara Brandt en Sharon Prins finalisten van 2010 zitten bij de laatste 32.

Het half Nederlandse koppel Scott Mitchell & Ramon Verhagen (Eng/NL) verloor nipt met 3-2 van de Engelse Gary Robson & James Wilson.

Bij de laatste 16 twee super spannende wedstrijden tussen de Belgische Lakeside deelnemer Geert De Vos en zijn koppel maat Stefaan Deprez tegen Tony Martin & Toon Greebe.  Stefaan Deprez gooit de winnende pijl na een 2-2 stand. Ook het Engels/Nederlands onderonsje tussen John Walton & Martin Atkins en Joey ten Berge & Willy van de Wiel gaat tot het gaatje. Uiteindelijk gaan Joey ten Berge & Willy van de Wiel met 3-2 naar de kwartfinales. De winnaars van vorig jaar Ross Montgomery & Jimmy Hendriks verslikte zich in het Belgische koppel Danny Verbaenen – Kenny Neyens met 3-2. Verbaenen & Neyens treffen in de kwartfinale vd Wiel en ten Berge.

Joey ten Berge & Willy van de Wiel plaatsen zich voor de halve finale ten kosten van Danny Verbaenen & Kenny Neyens. Bij een 3-0 stand van de Nederlanders dachten beide koppels dat het klaar was. In een best of 7 zijn er 4 legs nodig waardoor de koppels terug aan de oche verschenen. In een super leg van de Nederlanders maakten de heren het af via een 121 finish op de bull door Joey ten Berge.

Bij de dames staan Aileen de Graaf & Petra Marcus in de finale, hun tegenstanders komen uit de halve finale wedstrijd tussen Deta Hedman & Dee Bateman en Anastasia Dobromyslova & Lorraine Farlam. Het winnende koppel van 2010 is dus nog altijd in de race om hun titel te verdedigen.

Joey ten Berge & Willy van de Wiel plaatsen zich voor de finale tegen Tony O’Shea en Darryl Fitton. In de halve finale werd het publiek getrakteerd op een fantastische wedstrijd. ten Berge gooit 144 uit waarna de Vos 153 uitgooit. Vele 180 scores en mooie finishen maakte deze halve finale boeiend om naar te kijken. Tony O’Shea en Darryl Fitton kwamen in de finale ten kosten van Gary Robson & James Wilson.

Zometeen via het Livescorecenter op de homepage de dames koppel finale en de heren koppel finale.

Klik HIER om de uitslagen te openen. Klik hier om naar het fotoalbum te gaan.