Quin Wester "De titels verdedigen, dat zou het allermooist zijn" WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Quin Wester "De titels verdedigen, dat zou het allermooist zijn"

Quin Wester "De titels verdedigen, dat zou het allermooist zijn"

Vanaf volgende week donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli wordt de Europe Cup Youth 2013 gespeeld in Hongarije, beter bekend als het EK Jeugd. Nederland kent een mooie historie op het Europees Kampioenschap voor de jeugd en dit jaar zullen Kevin Doets, Colin Roelofs, Quin Wester, Berry van Peer, Sharon Jansen en Kyana Frauenfelder namens Nederland in actie komen.

Dartfreakz.nl blikt vooruit en brengt de komende dagen een korte vooruitblik met iedere Nederlandse jeugdspeler. In deze voorbeschouwing spraken we met Quin Wester.

Hoe ziet jouw voorbereiding naar het EK Jeugd eruit?
Ik heb eigenlijk niet echt goed kunnen voorbereiden. Ik heb het voordeel dat ik afgelopen weekend nog de Nationale Landelijke Kampioenschappen voor de eredivisie had. Voor de rest bestaat mijn voorbereiding uit vooral relaxen, werk en af en toe een pijltje gooien.

Welke toernooien, rankings of trainingen heb je de afgelopen tijd gegooid?
De enige plek waar ik toernooien gooi is bij De Vrijbuiter dus ik heb wel aardig toernooi-ritme opgedaan. Of het genoeg is? Dat zullen we zien.

Wat verwacht je van het EK Jeugd toernooi?
Ik heb het vorig jaar ook meegemaakt en als het al half zo gezellig wordt als vorig jaar en de prestaties hetzelfde zijn, dan verwacht ik een leuk weekend.

Waar kijk je het meeste naar uit van de dagen dat je in Hongarije zal verblijven?
Er valt eigenlijk alleen uit te kijken naar het toernooi zelf. Voor de rest is het natuurlijk leuk iedereen van vorig jaar te zien, maar we gaan natuurlijk voor de titels. Die verdedigen zou het allermooiste zijn.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws