Dag 5 Lakeside 2011: Winstanley naar de laatste 8 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Dag 5 Lakeside 2011: Winstanley naar de laatste 8

Dag 5 Lakeside 2011: Winstanley naar de laatste 8

De 29 jarige Dean Winstanley neemt het op tegen de runner-up van de Zuiderduin Masters 2010 Robbie Green. 'Over the top' Winstanley was verantwoordelijk voor de uitschakeling van Martin Atkins. Robbie Green kwam via een overwinning op Andy Boulton in de tweede ronde. De 36 jarige in Wallasey woonachtige Engelsman Robbie Green moet toekijken hoe de openingsset naar Winstanley gaat. Ook de tweede set gaat met 3-2 naar Winstanley nadat Kong tops mist voor de set. (2-0 in het voordeel van Winstanley)

De derde set mag Robbie Green beginnen, om in de wedstrijd te blijven moet Kong zijn set behouden. Via dubbel 18 komt Kong 1-0 voor, wachtende op 57 moet Kong toekijken hoe Winstanley dubbel 14 raakt en 1-1 maakt. Nadat Kong 6 pijlen mist op de dubbel krijgt ook Winstanley de dubbel er niet in, Kong krijgt kansen om zijn eigen leg te behouden maar weet ook de volgende 3 pijlen niet in de buitenste ring te krijgen. 'Over the Top' mist opnieuw waarna Kong eindelijk de dubbel weet te vinden en 2-1 voorkomt. Winstanley gooit een goede leg maar weet de dubbel opnieuw niet te vinden. Green profiteert en pakt de 4e leg af van Winstanley waarmee hij zijn eerste set pakt 1-2.

Via een 127 finish op de bull weet Kong 1-1 te maken in de 4de set. De Winstanley set gaat met 3-1 echter verdient naar Dean Winstanley waarna hij nog maar één set nodig heeft voor de kwartfinale.

Robbie Green begint de 5de set, Kong mag absoluut geen fouten meer maken maar kan niet op tegen de vorm van de debutant Winstanley. Een 116 finish brengt Dean Winstanley in de kwartfinale, met 3-1 gaat de 5de set naar 'Over the top'.

Stephen Bunting wacht op Winstanley in de kwartfinale, Winstanley maakte 3 keer een rekenfout in deze wedstrijd en miste wat belangrijke kansen. Winstanley was deze wedstrijd absoluut de beste speler en wint dan ook verdient van Robbie Green.

Robbie Green - Dean Winstanley 1-4

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws