Darryl "The Dazzler" Fitton tekent exclusief Winmau contract WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Darryl "The Dazzler" Fitton tekent exclusief Winmau contract

Darryl "The Dazzler" Fitton tekent exclusief Winmau contract

Winmau is blij met een exclusief contract met een van de grootste en meest populaire namen in de dartswereld Darryl "The Dazzler" Fitton.

Darryl Fitton, de in Manchester wonende ster, Winmau World Masters en Lakeside finalist en semi-finalist, heeft nauw samengewerkt met het Winmau team ter ontwikkeling van zijn gesigneerde Winmau darts die hij zal gaan gebruiken. De darts zullen later dit jaar in productie genomen worden en zonder twijfel een storm loop geven in de detailhandel.

Simon Hall, hoofd van Marketing van Winmau, was blij deze deal verzilverd te hebben: "Darryl is een van de beste spelers in de wereld en een grote publieksfavoriet over de hele wereld. Het is een echte eer om een speler van zijn kaliber in de Wimau stal te hebben. Ik weet dat er heel veel dart fans Darryl volgen de handtekening onder het exclusieve contract is een hele belangrijke stap voor Winmau ".

"The Dazzler" vergezeld 6 World Champions bij Winmau en hij zei van de deal: "Ik ben echt blij te hebben getekend voor een super groot darts merk als Winmau. Ik heb altijd gespeeld op een Winmau dartbord en het is een groot voorrecht om met hen samen te mogen werken in het vertegenwoordigen van hun artikelen. Ik ben echt gericht op het trainen en werk hard om ooit een Lakeside World Champions titel op te mogen eisen.

Darryl heeft een geweldige dartsset ontworpen, waaraan met name de toonaangevende Winmau's technologie in tungsten ten grondslag ligt. De pijlen zullen super gebalanceerd zijn waardoor de gewichtsbalans optimaal is. Iedere worp met deze super darts zal met een super precisie zijn.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws