Dartsfestival Sevenum 2020 gecanceld, nieuwe data 2021 bekend WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Dartsfestival Sevenum 2020 gecanceld, nieuwe data 2021 bekend

Dartsfestival Sevenum 2020 gecanceld, nieuwe data 2021 bekend

Omdat we nog steeds midden in de coronacrisis zitten en we niet weten hoelang die nog gaat duren heeft de organisatie van Dartsfestival Sevenum samen met de directie van het park De Schatberg in Sevenum beslist om het darttoernooi dat gepland stond in november van dit jaar te cancellen.

Het is niet verantwoord om 1.000 mensen op één plaats samen te brengen. De gezondheid van ons ieder is belangrijker dan winstbejag.Ook de regels die nodig zijn om iets te kunnen organiseren zijn niet haalbaar, zoals de 1,5 meter regel bijvoorbeeld.

Ook de feestavond zou dan geen doorgang kunnen vinden omdat het niet is toegestaan om te dansen. En juist dit alles is de opzet van het Dartsfestival, plezier combineren met darten.

Wij beseffen dat we veel darters zullen teleurstellen met deze beslissing, maar dit is de enige juiste beslissing in een ieders belang. Wanneer we toch zouden doorgaan met de organisatie en er zou daar een nieuwe uitbraak zijn, loopt het darten een enorme imagoschade op en daar willen wij absoluut niet aan mee werken of verantwoordelijk voor zijn.

Ook het uitstellen naar een eventuele latere datum is geen optie, omdat er al veel andere (internationale) toernooien op zoek zijn naar een andere datum en wij niet in hun vaarwater willen zitten. De kalender zit al bomvol en we betreuren dan ook dat er andere organisatoren zijn die steeds maar komen met nieuwe toernooien op datums die al jaren bezet zijn door andere toernooien. Dit komt de dartsport niet ten goede.

Voor volgend jaar is de datum inmiddels al wel bekend: 19-20-21 november 2021.

Een ieder die inmiddels al een bungalow had geboekt kan deze kosteloos annuleren. Indien u nog vragen heeft omtrent het dartsfestival 2020 kun u een mail sturen naar de organisatie: [email protected]

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws