Home WDF Hoofdnieuws Datadart Open Antwerpen pakt uit met duizenden speciale prijzen

Datadart Open Antwerpen pakt uit met duizenden speciale prijzen

Datadart

Omdat dit jaar alweer voor de 25e keer het Open Antwerpen wordt georganiseerd zal hoofdsponsor Datadart een speciale actie houden voor de deelnemers die zich inschrijven voor dit toernooi. Zo zullen de eerste 1.000 ingeschreven spelers/speelsters gratis 25 setjes flights ontvangen ter waarde van minimaal 25 euro. Bovendien ontvangen zij hierbij een aantal waardecheques voor grandioze dartsaanbiedingen die in dat weekend van kracht zullen zijn.

En alsof dat nog niet genoeg is ontvangen alle dames ook nog eens een exclusieve ladies dartsbag met eveneens een waarde van 25 euro. Deze ontvangen de dames bovenop de gratis flights.

Bovendien is er nog een aanpassing gedaan in vergelijking met voorgaande jaren waarbij er dit keer een apart amateur/recreatentoernooi zal worden gespeeld met maximaal 256 deelnemers. Dit recreantentoernooi wordt gespeeld in een poulesysteem met maximaal 64 poules en deze start op zaterdag. Per poule zullen de beste twee spelers doorgaan naar de zondag voor het knock-out systeem.

Elke deelnemer ontvangt bovendien een aandenken aan dit recreantentoernooi maar er zal geen prijzengeld worden uitgekeerd. Wel zijn er voor de laatste 32 bekerprijzen en zijn er naturaprijzen vanaf de laatste 8. Het inschrijfgeld voor dit nieuwe en unieke toernooi bedraagt 7,50 euro.

Het is niet mogelijk om deel te nemen aan zowel het hoofdtoernooi als het recreantentoernooi. Men is verplicht om te kiezen tussen het hoofdtoernooi met prijzengeld vanaf de laatste 128 of het recreantentoernooi zonder prijzengeld maar met naturaprijzen en een aandenken.

Met dit recreantentoernooi wil de organisatie ook de ‘mindere’ speler kennis laten maken met de grote dartstoernooien en zo ervaring op laten doen, zonder dat deze speler een hoog inschrijfbedrag dient te betalen om vervolgens na alle waarschijnlijkheid na één ronde al naar huis te moeten. Op deze manier wordt het Open Antwerpen hét ideale uitstapje voor een dartsteam, dartsvereniging of dartsclub omdat er voor alle spelers een geschikt toernooi wordt georganiseerd.

Inschrijven voor het Datadart Open Antwerpen kan tot en met 3 september en het toernooi zal worden gespeeld op 15 en 16 september in het Bloso Sportcentrum te Herentals.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.open-antwerpen.be.
.