Datum en locatie eindtoernooi Road to the Winmau bekend WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Datum en locatie eindtoernooi Road to the Winmau bekend

Datum en locatie eindtoernooi Road to the Winmau bekend

Het eindtoernooi van het Road to the Winmau toernooien circuit zal op zondag 16 oktober aanstaande worden gehouden. Aan dit toernooi mogen alleen de 8 beste dames en 8 beste heren deelnemen van de speellocaties waar het afgelopen jaar Road to the Winmau rankingtoernooien zijn gehouden.

De uiteindelijke winaar en winnares van het komende Road to the Winmau eindtoernooi plaatsen zich voor deelname aan de Winmau World Masters 2012 met als bonus een kans om zich voor de Lakeside te plaatsen. Dit keer wordt het eindtoernooi gehouden in Café Sport aan de Passage 8 in Lelystad. De start is om 13:00 uur en vanaf 12:00 uur is het café geopend voor de deelnemers.

Kosten per persoon zijn 8 euro. Nogmaals alleen spelers en speelsters aangemeld door de deelnemende cafés kunnen meedoen en kans maken op het startbewijs. Meer informatie over café Sport kunt u vinden op deze website.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws