Home WDF Hoofdnieuws Dave Prins en Irina Armstrong winnen Open Hongarije

Dave Prins en Irina Armstrong winnen Open Hongarije

DavePrinsWinmau2009

Eerder wisten we al te melden dat Dave Prins het Open Hongarije op zijn naam had geschreven door in de finale te sterk te zijn voor onze landgenoot Jerry Hendriks. Gino Vos behaalde een mooie gedeelde 5e plaats aangezien hij onderuit ging in de kwartfinale. Ook de Nederlanders Ad van Haaren en Dennis Kolen namen deel aan het toernooi en wisten het te schoppen tot de laatste 64. Rico Dera, Toon Greebe en Erik van Asten kwamen tot de laatste 128 terwijl Jean-Pierre Verbeek helaas niet voorbij de eerste ronde kwam.

Het dames singletoernooi is gewonnen door Irina Armstrong waarbij ze in de finale te sterk voor Veronika Ihász. Overigens was er in het damestoernooi geen sprake van Nederlandse inbreng. Bij de jeugd was Patrick Smith de sterkste. Hij won hierbij in de finale van het Oostenrijkse jeugdtalent Rowby-John Rodriguez. Ook bij de jeugd waren er geen Nederlandse spelers aanwezig.

De winnaar van het heren toernooi, Dave Prins, nam ook samen met Ad van Haaren deel aan het heren koppeltoernooi. Het duo eindigde hierbij bij de laatste 16. Ook Jean-Pierre Verbeek en Eric van Asten namen deel aan het koppeltoernooi maar zij wisten hun eerste partij helaas niet winnend af te sluiten

Een overzicht van de resultaten van het Open Hongarije vind je hier.
.