Home WDF Hoofdnieuws Selectie voor Zuiderduin Masters jeugdtoernooi bekend

Selectie voor Zuiderduin Masters jeugdtoernooi bekend

ZuiderduinMasters

Het demonstratietoernooi met 4 Nederlandse jeugdspelers beloofd een spectaculair schouwspel te worden. De organisatie van de Zuiderduin Masters heeft, in overleg met de Nederlandse Darts Bond, gekozen voor de allerbeste spelers die momenteel in het jeugdcircuit actief zijn. Één van deze spelers, de 16-jarige Jimmy Hendriks uit Castricum, kreeg al een startbewijs na zijn overwinning in de Champion League of Darts. Aan het deelnemersveld worden nu de volgende spelers toegevoegd.

De14 jarige Jeffrey de Zwaan uit Leidschendam. Nummer 1 op de Nederlandse aspiranten ranking en zo goed als verzekerd van de nationale ranking titel dit jaar. De 18 jarige Ricky de Vos uit Wateringen, die op een tweede plaats staat op de junioren ranking met 4 punten meer dan Sven Groen. Sven is 15 jaar en komt uit Wijhe. Het blijft dus spannend in de afdeling junioren wie de titel dit jaar in de wacht sleept.

De 4 Nederlandse toppers gaan in het weekeinde van 10 tot en met 12 december de strijd aan. Dit ter introductie van het Zuiderduin Masters Jeugdtoernooi, dat volgend jaar als nieuw item aan dit wereldtop dartstoernooi wordt toegevoegd.