CLod titels voor Tergouw, Jansen, Frauenfelder, Prins en Meeuwisse WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

CLod titels voor Tergouw, Jansen, Frauenfelder, Prins en Meeuwisse

CLod titels voor Tergouw, Jansen, Frauenfelder, Prins en Meeuwisse

Op weg naar Egmond aan Zee kwamen we vrolijke gezichten tegen, het is een mooie zonnige dag en vele trekken dan ook naar de mooie stranden van Egmond aan Zee. Wij zijn vandaag te gast in hotel Zuiderduin op een steenworp van de zee, vandaag word er echter niet met stenen gegooid maar zijn de dartpunten geslepen. 47 heren, 39 dames, 38 junioren, 28 meisjes en 29 aspiranten doen vandaag een gooi naar de felbegeerde titels.

De beste heer, dame en junior van vandaag plaatsen zich direct voor de Zuiderduin Masters die gehouden word van 5 tm 7 december. Klik hier om kaarten of hotel arrangementen te bestellen voor de Zuiderduin Masters 2014. Deze spelers ontvangen tevens een startbewijs voor deelname aan de Winmau World Masters evenals het beste meisje van vandaag. De beste aspirant van de CLoD wint een VIP arrangement voor de Zuiderduin Masters.

CLod titels voor Tergouw, Jansen, Frauenfelder, Prins en Meeuwisse

Dartfreakz is aanwezig en zal gedurende de dag updates en foto's plaatsen.

De finale aspiranten Javanico Jansen en Levy Frauenfelder, de jonge Brabander komt in de opening 1-0 voor. Met een mooie break komt Javanico Jansen terug naar 1-1. Jansen weet zijn eigen leg te behouden om de break te verzilveren. Met een 48 finish weet Frauenfelder 2-2 te maken. Javanico Jansen pakt de bull en begint de laatste leg. Met de eerste pijl in dubbel 5 pakt Javanico Jansen de titel en zal als VIP aanwezig zijn tijdens de Zuiderduin Masters 2014.

kyana Frauenfelder begint de finale tegen Sharon Jansen, en pakt de openingsleg. Dubbel acht brengt Frauenfeder de break voor een 2-0 voorsprong. Nadat de Brabantse wedstrijdpijlen mist op

CLod titels voor Tergouw, Jansen, Frauenfelder, Prins en Meeuwisse

dubbel 1 weet Jansen 20 te finishen voor een break terug (2-1). Jansen mist de kans op de gelijk maker waarna Frauenfelder via een 20 finish de titel pakt.

Jeffrey Ballast uit Vroomshoop pakt meteen de openingleg af van Justin van Tergouw via dubbel 10. Als Tergouw het niet afmaakt weet de DVO speler 0-2 voor te komen. Met de tweede pijl vind Tergouw dubbel 6 waarmee hij in de wedstrijd blijft. Ook de vierde leg gaat naar de jonge man uit Utrecht waarmee het 2-2 staat. Met de derde pijl gaat 64 uit door Tergouw waarmee hij na een 0-2 achterstand 3-2 voor weet te komen.

CLod titels voor Tergouw, Jansen, Frauenfelder, Prins en Meeuwisse

Ballast krijgt kansen om 3-3 te maken maar moet toekijken hoe Tergouw met de derde pijl dubbel 16 weet te vinden waarmee hij met 4-2 de titel pakt.

Carla Molema begint aan de finale van het dames toernooi, via dubbel 4 heeft ze de opening te pakken. De Zoetermeerse Prins maakt 1-1 waarna een 36 finish Prins de break brengt voor een 1-2 voorsprong. Als ook de eigen leg eindigt voor Prins in de buitenste ring komt ze comfortabel op een 1-3 voorsprong. De Venlose Molema maakt via dubbel 16 2-3 nadat Prins de kans vanaf 54 liet liggen. Molema weet ook dubbel 9 te vinden voor 3-3 waarmee ze twee legs op rij pakt.

CLod titels voor Tergouw, Jansen, Frauenfelder, Prins en Meeuwisse

Prins mag de beslissende zevende leg beginnen, ze gooit een goede leg maar vergeet het af te maken. Uiteindelijk is het toch de Racing Angel die dubbel vier weet te vinden waarmee ze zich plaatst voor de Zuiderduin Masters.

De heren finale word uitgevochten tussen de uit Venray afkomstige Nico Thissen en Hagenaar Yordi Meeuwisse. De 26- jarige Meeuwisse begint en pakt meteen de opening.

CLod titels voor Tergouw, Jansen, Frauenfelder, Prins en Meeuwisse

Nadat hij de eerste maximale 180 score weet te noteren maakt hij ook 2-0. De Hagenaar laat het kaas niet van zijn brood eten en pakt de eerste set met 3-0. Thissen 32 jaar begint de tweede set maar kan niet in zijn ritme komen, ook in de tweede set gaan de eerste twee legs naar Meeuwisse. Als Thissen ook 96 niet afmaakt vind Meeuwisse tops voor de wedstrijd en plaatsing Zuiderduin Masters 2014.

Fokke Hooijsma won de verliezersronde bij de heren, in de finale was hij met 3-0 te sterk voor Pedro Heijnen. Bij de dames in de verliezersronde een zelfde uitslag daar won Kelly Streef met 3-0 van Vanessa Zuidema.

Klik hier voor het foto album.

Uitslagen: Heren - Dames - Junioren - Meisjes - Aspriranten

Heren:
[hb_tournament_result name="Champions League of Darts 2014 heren"]

Dames:
[hb_tournament_result name="Champions League of Darts 2014 dames"]

Junioren:
[hb_tournament_result name="Champions League of Darts 2014 Junioren"]

Meisjes:
[hb_tournament_result name="Champions League of Darts 2014 Meisjes"]

Aspiranten:
[hb_tournament_result name="Champions League of Darts 2014 Aspiranten"]

B- toernooien:

   Heren Halve finales        
29 Arno Louwers _ Pedro Heijnen 1 3
30 Ron Wisniewsky _ Fokke Hooijsma 1 3
           
   Finale        
31 Pedro Heijnen _ Fokke Hooijsma  0  3
           
   Dames Halve finales        
29 Vanessa Zuidema _ Debby vd Graaf de Vos 3 2
30 Miekde de Jong _ Kelly Streef 0 3
           
   Finale        
31 Vanessa Zuidema _ Kelly Streef  0  3

[srizonfbalbum id=5]

Naar Boven..

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws