De laatste dag om je nog in te schrijven voor het MariFlex Open WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

De laatste dag om je nog in te schrijven voor het MariFlex Open

De laatste dag om je nog in te schrijven voor het MariFlex Open

Nadat de inschrijving voor het MariFlex Open afgelopen woensdag werd verlengd is het vandaag de laatste dag om je nog op te geven voor dit dartstoernooi. Het aantal deelnemers overstijgt de cijfers van vorig jaar al, met de teller op bijna 700 stuk, terwijl er nog steeds aanmeldingen blijven binnenkomen.

Er zal volgend weekend worden gespeeld om een totale prijzenpot van maar liefst 17.700 euro en tevens ontvangen de winnaars van het singletoernooi bij de heren, dames en jeugd een deelnamebewijs voor de Zuiderduin Masters. In alle categorieën zijn er uiteraard ook tickets voor de Winmau World Masters te verdienen en met een groter deelnemersveld dan vorig jaar is een spannende strijd gegarandeerd.

Alle ingrediënten voor een spannend en geslaagd weekend vol darts zijn hiermee aanwezig. Voor meer informatie en een overzicht van alle deelnemers verwijzen we je graag door naar deze pagina.

Inschrijven voor de zesde editie van het MariFlex Open kan alleen nog vandaag, zaterdag 10 maart. Schrijf je dus vandaag nog in voor het MariFlex Open via deze link.

Dartfreakz.nl is live aanwezig tijdens het MariFlex Open voor live updates, foto's en meer.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws