Home WDF Hoofdnieuws De loting van het Dutch Open 2010 is bekend

De loting van het Dutch Open 2010 is bekend

DutchOpenDarts2010

Nog eens 890 heren- en 130 dameskoppels zullen deelnemen aan het toernooi. De volledige loting is hier te zien.

De organisatie mag een groot aantal belangrijke deelnemers begroeten waaronder Martin Adams winnaar van de Lakeside 2010 en Dave Chisnall runner up van de Lakeside 2010. Andere prominente darters zijn Tony O’Shea, Scott Waites, Ted Hankey, Darryl Fitton, Joey ten Berge, Willy van de Wiel en Jan van der Rassel. Bij de dames zullen onder andere Trina Gulliver, Francis Hoenselaar, Julie Gore en Irina Armstrong deelnemen aan de wedstrijden.
 
De Engelse dartspeler Andy Fordham, bijgenaamd ‘The Viking’ zal zijn boek tijdens het toernooi promoten en speelt mee in het koppeltoernooi van de Dutch Open Darts. Ook dit jaar zal Mastercaller Martin Fitzmaurice op de finale dag het toernooi presenteren. Andere callers van de wedstrijden zijn Jacques Nieuwlaat en Ron van den Berg.
 
De halve finales en finales van het toernooi worden op zondag live uitgezonden op de website van SBS6 en eventueel via het live scorecenter op dartfreakz.nl.
 
Iedereen is vanaf donderdag 4 februari van harte welkom in NH Koningshof te Veldhoven voor schitterende wedstrijden in een sfeervolle omgeving.

Aanvangstijden van de wedstrijden:
Donderdag  4 februari 13.30 uur
Vrijdag       5 februari 12.30 uur
Zaterdag    6 februari 12.30 uur
Zondag      7 februari 10.30 uur