Home WDF Hoofdnieuws Deelnemersveld Dutch Open nu al sterk, inschrijven kan tot 9 januari

Deelnemersveld Dutch Open nu al sterk, inschrijven kan tot 9 januari

Winnaars_DO_2010

Ook dit jaar mag de Dutch Open, georganiseerd door de Nederlandse Darts Bond, zich verheugen op een sterk deelnemersveld. Onder de inschrijvingen voor de 33e editie bevinden zich zowel de winnaars van vorig jaar, Martin Adams en Deta Hedman, als de complete Nederlandse selectie met onder andere Joey ten Berge en Willy van de Wiel. Spektakel is dus gegarandeerd wanneer begin februari in Veldhoven de strijd om de prijzen wordt aangegaan.

De Dutch Open kent een aantrekkelijke prijzenpot van maar liefst 32.100 euro, waarbij de winnaar van het Heren singletoernooi 4.500 euro ontvangt en de winnares van het Dames singletoernooi naar huis gaat met 2.250 euro. De prijzenpot is voor de meeste deelnemers echter bijzaak. Zij reizen af naar het Brabantse land voor de ongekende sfeer en de grote mate van gezelligheid. Samen met de mogelijkheid om uit te mogen komen tegen één van de aanwezige wereldtoppers, maakt dit de Dutch Open tot het ultieme weekend uit.

Let op! Inschrijven voor dit toernooi kan nog tot 9 januari 2011 via www.dutchopendarts.nl. Per heden is het ook voor groepen (minimaal 6 single- of 3 koppelinschrijvingen) mogelijk om zich te registreren. Men kan het Excel-formulier downloaden van de website, invullen en vervolgens mailen naar dutchopen@ndbdarts.nl.