Deta Hedman en Andy Boulton slaan dubbelslag op Granite City Open WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Deta Hedman en Andy Boulton slaan dubbelslag op Granite City Open

Deta Hedman en Andy Boulton slaan dubbelslag op Granite City Open

Zondag werd het Granite City Open gehouden. Deta Hedman won de damessingels finale met 4-1 van de Schotse Lorraine Hyde en pakte hiermee haar zesde Granite City Open titel. In de dameskoppels was Hedman samen met Margaret Sutton de sterkste. De finale wonnen ze van het Schotse koppel Lynn Cowan en Louise Hepburn. Andy Boulton pakte zijn derde Granite City Open door in de finale Colin Hepplewhite met 8-1 te verslaan. Andy Boulton won ook de herenkoppels, samen met Cameron Menzies was hij in de finale met 3-0 te sterk voor Jim Walker en Ricky Evans. Colin Hepplewhite en Chelsea McMahon wonnen het mixkoppeltoernooi door in de finale met 3-1 af te rekenen met de Schotten Cameron Menzies en Lorraine Hyde.

Een eindzege van Andy Boulton op het Granite City Open lijkt een garantie voor een titel van Deta Hedman. Tijdens de twee vorige toernooiwinsten van X-Factor op het Granite City Open (2009 & 2015) won Hedman ook het singeltoernooi bij de dames.

Herensingels finale
Andy Boulton - Colin Hepplewhite 8-1

Damessingels finale
Deta Hedman - Lorraine Hyde 4-1

Herenkoppels finale
Cameron Menzies/Andy Boulton - Jim Walker/Ricky Evans 3-0

Dameskoppels finale
Deta Hedman/Margaret Sutton - Lynn Cowan/Louise Hepburn 3-1

Mixkoppels finale
Colin Hepplewhite/Chelsea McMahon - Cameron Menzies/Lorraine Hyde 3-1

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws