Home WDF Hoofdnieuws Didam International Open gaat niet door

Didam International Open gaat niet door

DidamIntOpen2010

Nadat eind vorige week bekend werd dat Henk Westerdaal uit de organisatie is gestapt kunnen wij er nu aan toevoegen dat het Didam International Open niet doorgaat. De volgende tekst staat op de officiele website van het Didam International open. 

Tot onze spijt zal de tweede editie van het Didam International Open niet plaats vinden. Vele technische oorzaken zijn debet aan het organisatorisch niet rond krijgen van dit evenement. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de website van de IDTL Wij bedanken langs deze weg alle sponsoren die bereid waren dit evenement tot een succes te maken en iedereen die in de voorgaande weken zich al hebben ingezet voor het geplande evenement. Ook alle vrijwilligers die zich al hadden aangemeld worden bedankt en we hopen in de toekomst ooit weer een beroep op u allen te mogen doen.

Wat dit inhoud voor de eindranking van de International Darts of The Lowlands en het daaraan gekoppelde prijzengeld is op dit moment nog niet bekend. Op dit moment staat Steve West 1e op die ranking en weet hij die plek vast te houden dan zou hij volgens de ranking recht hebben op 2000 euro prijzengeld. In het overzicht hieronder staan de prijzen vermeld voor een heel seizoen International Darts Tour of The Lowlands maar er staat bij vermeld “bij een volledig seizoen” en aangezien nu de Didam International Open er tussenuit valt zou het kunnen betekenen dat dit overzicht niet meer geldt. Wat natuurlijk ook wel weer vreemd zou zijn aangezien de spelers er niks aan kunnen doen dat dit toernooi afgelast wordt. Jullie zullen begrijpen dat dit nog niet de laatste woorden zullen zijn en zodra er meer nieuws rondom het Didam International Open is zullen wij dit weer direct aan jullie melden. 

Extra prijzenpot International Darts Tour Of The Lowlands
BIJ EEN VOLLEDIG SEIZOEN

 

HEREN

DAMES

 1e

 € 2.000

 € 1.000

 2e

 € 1.500

 € 600

 3e

 € 1.000

 € 450

 4e

 € 700

 € 350

 5e

 € 400

 € 200

 6e

 € 400

 € 200

 7e

 € 400

 € 200

 8e

 € 400

 € 200