Dutch Open 2014 kent een gratis eigen app met info, foto's en meer WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Dutch Open 2014 kent een gratis eigen app met info, foto's en meer

Dutch Open 2014 kent een gratis eigen app met info, foto's en meer

De Dutch Open Darts App. Hij is er. De officiële Dutch Open Darts App. Met deze App heb je toegang tot het allerlaatste nieuws, ben je op de hoogte van het programma en tijdens het evenement kun je alle uitslagen volgen. Daarnaast bekijk je video’s en kun je chatten met andere darters. Download de App nu in en in . Het doel van de App is om bezoekers en spelers van de Dutch Open Darts nog meer te betrekken bij dit gezellige toernooi en om ze op een leuke en makkelijke manier van informatie te voorzien. De App biedt de gebruiker natuurlijk leuke voordelen. Zo kun je direct vragen stellen maar ook foto’s bekijken van de laatste editie. Daarnaast blijf je door middel van pushberichten altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Dutch Open Darts.

De Dutch Open Darts zal plaatsvinden van vrijdag 31 januari t/m 2 februari in de Bonte Wever Assen. Het is een open dartstoernooi, waar iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional aan kan deelnemen. Jij dus ook. De inschrijving is inmiddels geopend. Kijk op: www.dutchopendarts.nl.

Tevens kun je de Dutch Open Darts volgen op Twitter (www.twitter.com/DOdarts) en op Facebook (www.facebook.com/DutchOpenDarts).

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws