Dutch Open 2022 verplaatst naar weekend van 10, 11 en 12 juni WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Dutch Open 2022 verplaatst naar weekend van 10, 11 en 12 juni

Dutch Open 2022 verplaatst naar weekend van 10, 11 en 12 juni

De TOTO Dutch Open Darts 2022, die plaats zou vinden op 4, 5 en 6 februari gaat wederom niet door vanwege de coronacrisis. Het grootste open dartsevenement ter wereld wordt verplaatst naar 10, 11 en 12 juni.

“Ongelofelijk jammer natuurlijk”, aldus Paul Engelbertink, directeur van de Nederlandse Darts Bond. “We zitten opnieuw in een coronacrisis met allerlei maatregelen en veel onzekerheid over wat er in de komende maanden allemaal wel en niet kan. Niemand weet op dit moment hoe lang we nog met extra maatregelen te maken hebben. Wij moeten opnieuw schakelen en kijken wat er wél kan en daarom hebben we het evenement verplaatst naar juni. Wij gaan er alles aan doen om in juni weer een ouderwets dartsfeest te organiseren. Aan ons zal het niet liggen”, aldus Engelbertink.

Inschrijvingen
De inschrijving was al geopend sinds 1 oktober 2021 en inschrijven is nu mogelijk tot en met zondag 22 mei 2022. Indien je al bent ingeschreven en in juni deel wilt nemen, dan hoef je niets te doen. Ben je al ingeschreven maar wil of kun je in juni niet deelnemen, stuur dan een mail naar: [email protected]. Wij zorgen er dan voor dat jij je inschrijfgeld volledig terugkrijgt.

Entreetickets
Ook voor mensen die entreetickets hebben gekocht geldt hetzelfde als hierboven beschreven bij de inschrijving. Dus indien je al entreetickets hebt gekocht en je deze in juni wilt gebruiken, dan hoef je niets te doen. Heb je al entreetickets gekocht maar wil of kun je in juni niet naar De Bonte Wever komen, stuur dan een mail naar: [email protected]. Zij zorgen er dan voor dat jij je geld volledig terugkrijgt.

Hotelovernachtingen
Hotelovernachtingen bij De Bonte Wever worden verschoven naar juni of kunnen worden geannuleerd. Alle mensen die een kamer hebben geboekt bij De Bonte Wever krijgen zo spoedig mogelijk een e-mail met verdere informatie omtrent hun hotelboeking.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws