Dutch open dag 2 " Lakeside-kampioenen liggen er uit" WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Dutch open dag 2 " Lakeside-kampioenen liggen er uit"

Dutch open dag 2 " Lakeside-kampioenen liggen er uit"

Nadat gisteren het ervaren Engelse Mariflex koppel Darryl Fitton en Tony Oshea de Belgische super talenten Kenny Neyens en Dimitri van den Bergh hadden verslagen in het koppel toernooi staan vandaag 2206 heren en 262 dames aan de start streep in Veldhoven voor de singles. Vandaag worden er 128 heren en 16 dames geselecteerd die morgen de finaledag zullen spelen. Bij de dameskoppels wisten Tamara Schuur en Sharon Prins net niet het podium te bereiken. Ze verloren van het kampioenskoppel Deta Hedman en Karen Lawman.

Vandaag spelen de heren en dames een best of 5. Voor de beste heer ligt er een cheque klaar van € 4500 en de beste dame mag € 2250 bijschrijven.

Nederland staat alweer 6 jaar droog wat betreft een Nederlands succes bij de heren Raymond van Barneveld was de laatste die in 2006 de Dutch open wist te winnen. Bij de dames moeten we zelfs terug naar 2004, Francis Hoenselaar was toen de beste dame. Vorig jaar gingen de titels naar Martin Adams en Trina Gulliver. Adams won de single titel twee keer terwijl the Golden girl drie keer de beste was. Hoenselaar won de Dutch Open maar liefst zeven keer.

Lakeside kampioen Christian Kist en de verliezend halve finalist Wesley Harms doen een gooi naar de titel. Ook Lakeside winnares Anastasia Dobromyslova is in Veldhoven en gaat de strijd aan met 261 dartsters.

Ook vandaag maken we weer de nodige foto`s, klik hier om naar het album te gaan.

Tijdens het grootste dartsevenement ter wereld ging een van de favorieten Scott Waites al vroeg terug naar zijn hotel kamer, James Hurrell bleek in de eerste ronde de betere vandaag. Anastasia Dobromyslova verloor kansloos van de Zweedse Maud Jansson. Floortje van Zanten won met 3-1 van Trina Gulliver, Floortje gooide nog een 180 maar mocht helaas de derde leg niet beginnen... Fabian Roosenbrand verloor van Dart`9 speler Remco van der Eijden en de Lakeside kampioen Kist verloor met 3-2 van Perry Noordermeer nadat hij 0-2 voorkwam maar de dubbel maar niet gevonden kreeg. Mad max schakelde Jan Dekker uit en plaatste zich hiermee voor morgen.

Ahmad AhmaddyAhmad Ahmaddy miste een 9-darter op dubbel 12 en verloor uiteindelijk met 3-0 de sheetfinale van Tony Eccles. Morgen gaat het toernooi verder met de laatste 128 heren en 16 dames. Maarten Pape, Edwin Max, Remco van der Eijden, Perre Noordergraaf, Tony O'Shea, Geert de Vos, Jimmy Hendriks, Willy van de Wiel, Benito van de Pas, Ron Meulenkamp, Darryl Fitton, Tony Eccles, Martin Adams en nog vele andere.

Morgen vanaf 10 uur gaan de wedstrijden verder, ook zal de Dutch Open Jeugd morgen gespeeld worden. Vanaf 14.00 uur zullen de wedstrijden op het podium afgewerkt worden. Er is op de website www.dutchopendarts.nl. een livestream beschikbaar. Hoogtepunten zullen op Eurosport te zien zijn, dartfreakz zal ook morgen de gehele dag updates verzorgen.

Heren laatste 128:
Hieronder treft u links aan naar de sheets van de laatste 128 van de heren.
Sheet 1: http://www.bdodarts.com/uploads/news/0/DUTCH%20OPEN%20MEN%201.pdf
Sheet 2: http://www.bdodarts.com/uploads/news/0/DUTCH%20OPEN%20MEN%202.pdf
Sheet 3: http://www.bdodarts.com/uploads/news/0/DUTCH%20OPEN%20MEN%203.pdf
Sheet 4: http://www.bdodarts.com/uploads/news/0/DUTCH%20OPEN%20MEN%204.pdf

Dames laatste 16:

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws