Home WDF Hoofdnieuws Patrick Loos plaatst zich voor finaledag evenals Montgomery, Waites en Gibbs

Patrick Loos plaatst zich voor finaledag evenals Montgomery, Waites en Gibbs

71

De tweede dag van de 32e editie Dutch OPEN zit er op. Bij de heren heeft Patrick Loos zich na overwinningen op onder andere Tony O’Shea, Marcel Blik, Dave Proosten en bij de laatste 8 van vandaag Scott Mitchell geplaatst voor het podium. Loos had het publiek volledig op de hand. Massaal schreeuwden ze de man uit Zaandam door de wedstrijd. Na de laatste pijl stond dan ook de koningshof te Veldhoven op z’n kop. Cor Ernst en Benito vd Pas redden het net niet. Beide sneuvelden bij de laatste 8. Voor de jonge vd Pas een super prestatie. De Tilburger gooide zijn eerste Dutch OPEN.

Totaal spelen 2140 heren over twee dagen de Dutch Open. Complimenten naar de organisatie, de TV banen zijn onderhanden genomen. Een mooie hardblauwe wand voorzien van heldere spotjes is het decor van de TV banen. Voorheen kon het publiek niet optimaal van de wedstrijden genieten door tegenlicht boven de banen.

De Viking Andy Fordham was populair zonder een pijl gegooid te hebben. Deze vrolijke reus nam gisteren nog deel aan het koppeltoernooi. Vandaag presenteerde Fordham zijn boek en ging met het Nederlandse publiek op de foto. Andy Fordham gooit tegenwoordig zijn darts bij de PDC waardoor hij is uitgesloten van deelname aan het singletoernooi van het Dutch Open.

Morgen spelen de sheets 65 t/m 128 waarna de 8 beste heren zondag gaan strijden op het podium.

sheetherensingles_dag1