Eerste deelnemers gloednieuw WDF wereldkampioenschap bekend WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Eerste deelnemers gloednieuw WDF wereldkampioenschap bekend

Eerste deelnemers gloednieuw WDF wereldkampioenschap bekend

Vorige maand maakte we van de WDF bekend en met al twee toernooien in de categorie 'Goud' en 'Platinum' achter de rug zijn de eerste spelers al bekend die zich hebben geplaatst voor een gloednieuw wereldkampioenschap.

De WDF zal namelijk, naast de al bestaande WDF World Cup, met twee major-toernooien komen waaronder een nieuw wereldkampioenschap.

Het eerste is een soortgelijk toernooi aan de BDO World Masters, waar begonnen wordt met vloerwedstrijden in heren-, dames- en jeugdtoernooien. Dit biedt de spelers van alle aangesloten landen de mogelijkheid om deel te nemen, inclusief de winnaar van ieder WDF-toernooi.

Daarnaast gaan ze ook een wereldkampioenschap in het leven roepen, waar de beste heren, dames en jeugdspeler van hun wereldwijde systeem zich tot WDF kampioenen kunnen kronen.

Voor dit wereldkampioenschap zijn inmiddels 4 spelers geplaatst met hun titels op de Dutch Open en het Open Schotland. De spelers die zich op dit moment dus hebben geplaatst voor dit gloednieuw WK zijn Ross Montgomery, Jim Williams, Aileen de Graaf en Beau Greaves.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws