Open Zwitserland gewonnen door Wesley Harms en Deta Hedman WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Open Zwitserland gewonnen door Wesley Harms en Deta Hedman

Open Zwitserland gewonnen door Wesley Harms en Deta Hedman

De halve finales bij het Open Zwitersland zijn opvallend genoeg voor 75 procent in handen van de lage landen. Wesley Harms en Eimardo van Engelen treffen elkaar in de halve finale en in de andere halve finale staan de Belg Geert de Vos en de zoon van Bobby George, Richie George, tegenover elkaar.

Enkele dagen geleden nam Dartfreakz.nl nog deze Achter de Oche af met Eimardo van Engelen en inmiddels hebben we het goede nieuws uit Zwitserland ontvangen dat Eimardo van Engelen daar inmiddels is gereikt tot de halve finales. Naast Van Engelen heeft ook Wesley Harms zich geplaatst voor de halve finale en is ook Geert de Vos verzekert van een plek bij de laatste 4.

Heren:

Kwartfinales
Jimmy Hendriks - Geert de Vos 0-2
Ron Meulenkamp - Richie George 1-2
AJ Urmston-Toft - Wesley Harms 0-2
Stephen O'Donnell - Eimardo van Engelen 1-2

Halve finales
Geert de Vos - Richie George 2-0
Wesley Harms - Eimardo van Engelen 2-1

Finale
Geert de Vos - Wesley Harms 0-1 (onbekend)

Dames:

Halve finales
Deta Hedman - Karina Kanzig 2-0
Tamara Schuur - Irina Armstrong 2-0

Finale:
Deta Hedman - Tamara Schuur 1-0 (onbekend)

Update 17:45 uur:
Ron Meulenkamp en Jimmy Hendriks wisten de kwartfinales te halen. Meulenkamp verloor deze echter met 1-2 van Richie George nadat de Nederlander 4 wedstrijdpijlen had gemist. Jimmy Hendriks verloor met 0-2 van Geert de Vos.

Update 18:20 uur: Naast het feit dat Nederland verzekert is van een finalist bij de heren heeft Tamara Schuur ook bij de dames haar plaats in de eindstrijd gepakt met een winst op Irina Armstrong in de halve finale.

Update 18:30 uur: Geert de Vos heeft zijn halve finale met 2-0 gewonnen van Richie George en Wesley Harms was met 2-1 te sterk voor zijn landgenoot Eimardo van Engelen. De finale gaat dus tussen Nederland en België oftewel Wesley Harms en Geert de Vos.

Update 20:00 uur: Wesley Harms en Deta Hedman hebben het open Zwitserland 2012 gewonnen. Alleen de exacte uitslagen zijn nog niet bekend.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws