Home WDF Hoofdnieuws Eindtoernooi Belgium DartsTour “Vrijdag is de hele top in Ranst”

Eindtoernooi Belgium DartsTour “Vrijdag is de hele top in Ranst”

Fitton_Daryll_bel11

Vrijdagavond barst het Open België los, maar voor het zover is zal eerst het eindtoernooi van de Belgium DartsTour gehouden worden. De top 32 heren en top 8 dames zullen de strijd aangaan voor een prijzenpot van €10.000. Vanaf 14:00u word het publiek getrakteerd op mooie wedstrijden. De hele BDO top zal aanwezig zijn. Er wordt aangevangen in een poule systeem waarin een best of 7 gespeeld word. De nummers één en twee uit de poule gaan door naar de knock-out fase, waar uiteindelijk €2.000 voor de beste heer en €1.000 voor de beste dame klaar zal liggen.

Ron Meulenkamp die deze zaterdag nog het open Deventer won is aanvoerder van de top 32. Op deze lijst vinden we ook namen als Darryl Fitton, Stephen Bunting, Scott Mitchell, Jan Dekker, Martin Atkins, Alan Norris, Ross Montgomery, Robbie Green, John Walton, Benito van de Pas, Jimmy Hendriks, Willy van de Wiel, Geert de Vos, Wesley Harms en de huidige Lakeside wereldkampioen Christian Kist.

Bij de dames staat Deta Hedman op nummer 1 van de ranking, Hedman is de enige Engelse in de top 8 waar we ook nog twee dames uit Rusland terug vinden, Anastasia Dobromyslova en Irina Armstrong. Nederlandse dames in de top 8 zijn: Karin Krappen, Aileen de Graaf, Anca Zijlstra, Tamara Schuur en Carla Molema.

De entree is gratis. De finales worden verwacht rond 17.00 uur en zullen op het podium gespeeld worden. Iedereen is van harte welkom om dit spektakel bij te wonen.

Locatie Gemeenschapszaal Den Boomgaard, Antwerpsesteenweg 57, 2520 Ranst

Klik hier om de volledige rankingstand te bekijken.

.