Ongeluk met scooter brengt Winmau in gevaar voor Hoenselaar WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Ongeluk met scooter brengt Winmau in gevaar voor Hoenselaar

Ongeluk met scooter brengt Winmau in gevaar voor Hoenselaar

Het ziet er sterk naar uit dat 'The Dutch Crown' Francis Hoenselaar de Winmau World Masters 2012 en Lakeside playoffs niet gaat halen weet de Nederlandse Darts Bond te melden. Hoenselaar is onlangs betrokken geraakt bij een ernstig scooterongeluk.

"De artsen denken niet dat de Winmau haalbaar is", aldus Hoenselaar. "Ik moest uitwijken voor een auto die bizar hard voorbij reed, mede passagier en scooter hadden geen schrammetje. Ik heb een gecompliceerde polsbreuk, hoofdwond en zwaar gekneusde heup. Afgelopen maandag ben ik met succes geopereerd, over 5 weken gaat het gips eraf, ijzerdraadjes eruit en vervolgens start de revalidatie. Dankzij de Olympische Spelen en veel lezen kom ik de dagen wel door'.

De meervoudig Europees- en Wereldkampioene is onlangs gestopt binnen de Nederlandse selectie maar is onder andere dankzij haar sponsor Finder nog wel op individueel niveau actief. Het ziet er zodoende sterk naar uit dat Hoenselaar, net als in 2011 en 2012, zal ontbreken op de Lakeside 2013. Het belangrijkste dartsevenement die ze in 2009 na vijf finaleplaatsen eindelijk op haar palmares wist te schrijven.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws