Europe Cup 2012 in handen van buurland België WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Europe Cup 2012 in handen van buurland België

Europe Cup 2012 in handen van buurland België

Afgelopen jaar werd de Europe Cup voor senioren georganiseerd in Turkije en het leek erop dat de organisatie voor 2012 in handen zou komen van Duitsland. Eerdere maakte echter al duidelijk dat het binnen het bestuur van Duitsland niet soepel verliep en dat zo goed als alle leden waren opgestapt waardoor de organisatie van dit evenement onmogelijk was geworden. De twee meest geïnteresseerden kandidaten om de organisatie van onze oosterburen over te nemen waren België en Turkije.

De beslissing is gevallen en België is gekozen als organisator van de Europe Cup 2012 voor de senioren. De data waarop de Europe Cup zal plaatsvinden betreft van 17 tot 20 oktober 2012 en de verwachte locatie betreft Sporthal de Soeverein in Lommel. Het hotelgedeelte zal worden verzorgt door de plaatselijke Center Parcs die bij velen bekend zal zijn vanwege de Center Parcs Masters. De locatie is nog niet definitief maar de onderhandelingen zijn inmiddels in volle gang.

Overigens zal België in 2012 niet alleen de Europe Cup voor senioren organiseren maar ook de Europe Cup voor de jeugd zal dat jaar plaatsvinden bij onze zuiderburen. Een overzicht met de aankomende Europesche- en wereldkampioenschappen zie je hieronder.

Datum Evenement 
07 - 10 juli 2011      Europe Cup Youth, Schotland
20 - 24 september 2011     World Cup, Ierland
17 - 20 oktober 2012 Europe Cup, België
Data nog onbekend Europe Cup Youth, België

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws