Home WDF Hoofdnieuws Exclusief: Ook Open Vlaanderen stapt uit Collectief International Darts Tour of the...

Exclusief: Ook Open Vlaanderen stapt uit Collectief International Darts Tour of the Lowlands

IDTOL_Bord

We kunnen denk ik zo langzamerhand wel stellen dat het over is met de International Darts Tour of The Lowlands. Nadat eerder Didam International Open en Tops of Hollans werden afgeblazen, ontvingen wij vandaag het bericht dat de Zuiderduin Masters zich heeft teruggetrokken uit het collectief en zojuist ontvingen wij het volgende bericht van de organisatie van Open Vlaanderen.

“Beste allen, daarmee houden wij van Open Vlaanderen het voor bekeken en trekken we ons terug uit het collectief van de Lowlands. Daarmee wordt het Open Vlaanderen een gewoon toernooi die doorgaat op de datum die al vast stond.

Groeten het bestuur”

Na contact te hebben gehad met diverse organisatoren van de International Darts Tour of The Lowlands, blijkt dat Open Vlaanderen nog een flinkte betalings achterstand heeft en niet zelf uit het collectief is gestapt, maar uit het collectief is gezet, omtrend de CenterParcs Masters deze zal zeker doorgaan en het collectief zal geprobeerd te worden doorgezet met nieuwe toernooien! aldus de organisatie van de International Darts Tour of the Lowlands.