Extra informatie voor kwalificatietoerooi Lakeside in Nederland WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Extra informatie voor kwalificatietoerooi Lakeside in Nederland

Extra informatie voor kwalificatietoerooi Lakeside in Nederland

Aanstaande zondag 5 december staat de WDF Lakeside Championships Qualifier op het programma in de Bonte Wever in Assen. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt iets eerder te beginnen dan vooraf aangekondigd. In dit bericht zetten we daarom de belangrijkste informatie op een rijtje:

Tijden
Zaal open 09.00 uur

Heren aanmelden voor: 10.15 uur
Heren aanvang toernooi: 10.30 uur

Dames en jeugd aanmelden voor: 11.15 uur
Dames en jeugd aanvang toernooi: 12.15 uur

Coronamaatregelen
Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen wordt het kwalificatietoernooi in een aparte zaal gespeeld en hebben alleen de deelnemers aan het toernooi toegang tot deze zaal. Er is een uitzondering voor de jeugd onder de 18 jaar. Zij mogen 1 begeleider meenemen. Publiek is in de speelzaal waar het toernooi gespeeld wordt dus niet toegestaan.

Bij binnenkomst in de Bonte Wever krijg je bij de aanmeldbalie een armbandje. Met dat armbandje heb je toegang tot de speelzaal. In de speelzaal wordt je verzocht te gaan zitten wanneer je niet aan het darten bent (ingooien of wedstijd). In de speelzaal is een mondkapje verplicht wanneer je door de zaal loopt. Het mondkapje kan af wanneer je zit of aan het darten bent.

De entreehal van de Bonte Wever (de Brink) is de gehele dag open en hier kan men gebruikmaken van de horecafaciliteiten. Hier gelden dan ook de horecaregels, waaronder CTB vanaf 13 jaar, vaste zitplaats, 1,5 meter afstand houden en mondkapje bij lopen. In de Brink zijn meereizende partners en ouders natuurlijk van harte welkom.

Inschrijven
Inschrijven kan nog tot vrijdagavond middernacht. Klik hier om direct naar de inschrijfpagina te gaan.

Dartconnect
Het evenement zal gespeeld worden op Dartconnect. De WDF heeft een partnerschap met Dartconnect. Er zal op elke speelbaan een iPad hangen waar de scores op ingevuld moeten worden door de schrijver. Deze manier van scores invullen en het toernooi draaien zien we in het buitenland steeds vaker en ook de vloertoernooien van de PDC worden op deze manier gespeeld. Alle deelnemers krijgen tijdens het evenement ondersteuning en uitleg indien er iets niet duidelijk is. Meer informatie zal volgen in de deelnemersemail en tijdens het evenement.

Meer informatie over het kwalificatietoernooi kun je vinden op de toernooipagina door hier te klikken.

Heb je vragen?
Voor vragen stuur een e-mail naar: [email protected].

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws