Wesley Harms wint National Singles, Greaves wint vier van vijf finales WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Wesley Harms wint National Singles, Greaves wint vier van vijf finales

Wesley Harms wint National Singles, Greaves wint vier van vijf finales

Zondag vonden in het Engelse Selsey de finales van de England National Singles en de halve finales en finales van het England Open singles plaats. Tevens werd het koppeltoernooi van het England Open gespeeld. .

Wesley Harms won de England National Singles ten koste van Wayne Warren. Sparky wist vrijdag al tot de finale te reiken en rekende in de finale met 6-4 af met de Welshman Wayne Warren. Beau Greaves kroonde zich tot beste dame na 4-2 te winnen van Rhian Griffiths uit Wales strijden om de damestitel.

In het England Open was er dubbel kans op Nederlands succes.
Wesley Harms moest echter in de halve finale met 5-4 zijn meerdere erkennen in de Welshman Jim Williams. Williams zorgde ervoor dat zijn landgenoot Wayne Warren voor de tweede keer dit weekend runner-up werd door met 6-1 te winnen. Aileen de Graaf moest in de halve finale met 4-3 haar meerdere erkennen in Beau Greaves. De 15-jarige Greaves wist na een 5-4 zege op Fallon Sherrock haar vierde titel pakte in vijf finales, waarvan drie finales op damestoernooien en een tussen de jongens.

Beau Greaves won immers de finale van het meisjestoernooi met 3-0, terwijl Leighton Bennett met 5-4 zijn meerdere moest erkennen in de twee jaar oudere Greaves op het gemengd jeugdtoernooi. Greaves speelde ook nog de finale van het dameskoppeltoernooi, maar verloor deze.

England National Singles
Herenfinale
Wesley Harms - Wayne Warren 6-4

Damesfinale
Beau Greaves - Rhian Griffiths 4-2

England Open
Heren
Halve finale
Wayne Warren - David Evans 5-1
Jim Williams - Wesley Harms 5-4

Finale
Wayne Warren - Jim Williams 1-6

Dames
Halve finale
Lisa Ashton - Fallon Sherrock 3-4
Beau Greaves - Aileen de Graaf 4-3

Finale
Fallon Sherrock - Beau Greaves 4-5

Meisjesfinale
Beau Greaves - Shannon Reeves 3-0

Gemengd jeugdfinale
Beau Greaves - Leighton Bennett 5-4

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws