Francisca ‘The Dutch Crown’ Hoenselaar is back met sponsor Finder WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Francisca ‘The Dutch Crown’ Hoenselaar is back met sponsor Finder

Francisca ‘The Dutch Crown’ Hoenselaar is back met sponsor Finder

Na een afwezigheid van bijna 8 maanden door diverse omstandigheden vandaag een heugelijk moment voor de ambassadrice van de Nederlandse dartssport, Francisca Hoenselaar. Francisca, bekend als ‘the Dutch Crown’ kondigde begin dit jaar aan dat ze zich uit de dartssport terug trok.

Het World Championship in Ierland was haar laatste optreden op het hoogste niveau, maar daarna werd het stil rond onze Rotterdamse dartster die nagenoeg alles gewonnen heeft want er in de
dartssport te halen viel. Maar deze stilte wordt doorbroken. Dankzij het initiatief van de heer Martin Eijsink, directeur van Finder. Finder is ondermeer sponsor van de Zuiderduin Masters, en twee andere darts iconen, Martin Adams en Trina Gulliver.

De heer Eijsink was van mening dat Francisca Hoenselaar zeker thuis hoort op de wereldpodia van ondermeer de Zuiderduin Masters en nam contact op met de Rotterdams en bood haar een sponsor contract aan om zo weer terug te keren naar de top.

Francisca wist niet wat ze hoorde en was de hemel te rijk dat ze zich weer richten kon op wat altijd haar leven geweest is, de dartssport. Met ingang van 1 januari 2012 pakt ze de darts weer op met 1 doel; Weer terug komen op het Lakeside podium en in 2013 en Zuiderduin Masters eind 2012.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws