Home WDF Hoofdnieuws Het International MariFlex Open Darts toernooi

Het International MariFlex Open Darts toernooi

Het MariFlex Open is het nieuwste evenement binnen de International Darts Tour of the Lowlands, toch heeft dit evenement al een historie. Het MariFlex Open is afgelopen jaar voor de derde maal gehouden in het Zeeuwse Sint Maartensdijk. Winnaars van deze editie waren Tony O’Shea en Rilana Erades.

Dit jaar gaat het toernooi dus een nieuwe uitdaging aan als deelnemer aan de International Darts Tour of the Lowlands. Voor het eerst in de historie van dit toernooi wordt dit evenement nu opgenomen in de rankingen van de BDO-WDF en Zuiderduin Masters.

Daarnaast telt dit toernooi mee voor de IDToL ranking waaraan een interessante extra prijzenpot verbonden is. Deze prijzenpot wordt aan het eind van ieder seizoen verdeeld onder de beste 8 dames en beste 8 heren op de ranking. Tevens ontvangen dan de 4 beste heren en de beste dame op de IDToL ranking een startbewijs voor de Zuiderduin Masters.

Het MariFlex Open staat gepland op zaterdag 20 en zondag 21 maart 2010. Het toernooi zal worden gehouden in ’t Veerhuis in Oud Gastel.

Inschrijving MariFlex Open Darts Tournament 2010
Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 8 maart 2010. De verschuldigde inschrijfgelden dienen uiterlijk op woensdag 10 maart 2010 bijgeschreven te zijn op de rekening van de organisatie.

De inschrijfgelden kunt u overmaken op rekening van Cohold BV Fortis bank: 24 00 37 375
IBAN NL73FTSB0240037375 – BIC FTSBNL2R t.n.v. Mariflex Open. Onder vermelding van de naam van de verantwoordelijke voor de inschrijving(en) of het registratienummer dat u ontvangen hebt in uw bevestigings e-mail.

De registratiekaarten zijn zaterdagochtend 20 maart vanaf 09:00 uur af te halen aan de zaal.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de wedstrijdleider Peter van Meel.
E-mail: Peter van Meel

Klik hier voor het inschrijfformulier