Home WDF Hoofdnieuws Hoenselaar en Krappen bij laatste 4, Hendriks en Dekker bij laatste 16...

Hoenselaar en Krappen bij laatste 4, Hendriks en Dekker bij laatste 16 Winmau World Masters 2010

Blade4

Karin Krappen en Francis Hoenselaar hebben zich beide geplaatst voor de halve finale van de Winmau World Masters 2010, Karin versloeg vandaag op weg naar de halve finale o.a. Aileen de Graaf, Carol Forwood, en in de kwartfinale Apylee Jones, Francis Hoenselaar wist na een teleurstellende dag gister vandaag wel door te schieten, ze versloeg o.a. Jan Robbins, Dee Bateman en in de kwartfinale uiteindelijk de Noord Ierse Denise Cassidy, Ook Tamara Schuur kwam weer een heel eind helaas verloor ze uiteindelijk in de kwartfinale van de Engelse Lisa Ashton, Lisa zal het nu in de halve finale opnemen tegen Francis Hoenselaar, in de andere halve finale speelt Karin Krappen tegen Julie Gore uit Wales.

Bij de heren wederom een fantastische Jan Dekker hij schakelde vandaag o.a. uit  James Hurrell, Frans Harmsen, Vegar Elvevoll, en plaatsen zich voor de laatste 16 door winst op John Walton, ook Jerry Hendriks wist de laatste 16 te bereiken, Jerry versloeg vandaag o.a. Torben Anderson, Scott Campbell, Ricky Evans, Robert Wagner en met de winst op Darryl Fitton wist hij zich uiteindelijk te plaatsen voor de laatste 16.

Vanavond komen we in Goedenavond uit Hull iets uitgebreider terug op de winst van deze vier Nederlanders, onder de video van Karin Krappen is ook nog de video te zien van Jank Dekker die wint van John Walton, helaas is de zaal vrij donker waardoor de kwaliteit van de video een beetje tegenvalt.

Alle uitslagen van vandaag vind je terug op de BDO website KLIK HIER om naar die website te gaan.