Hoofdprijs van bijna 4.000 euro op 9-darter tijdens Open Zwitserland WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Hoofdprijs van bijna 4.000 euro op 9-darter tijdens Open Zwitserland

Hoofdprijs van bijna 4.000 euro op 9-darter tijdens Open Zwitserland

Van 1 tot en met 3 juni zal in Zwitersland het gelijknamige Open Zwitersland plaatsvinden onder toeziend oog van de British Darts Organisation. Op de vrijdag zal er worden begonnen met een blind koppeltoernooi gevolgd door de heren, dames en jeugd singletoernooien op zaterdag. Afsluitend zullen op zondag de heren, dames en mix koppeltoernooien worden gespeeld.

Er zal worden gespeeld om een totale prijzenpot van 10.818 euro waarbij er een bonus is te verdienen van maar liefst 3.745 euro voor degene die erin slaagt om een perfecte leg te gooien. Vorig jaar stond er ook al een mooi geldbedrag op een 9-darter maar deze werd toen niet gegooid. De beste Nederlander was toen Christian Kist die runner-up werd door in de finale onderuit te gaan tegen Paul Jennings.

Voor meer informatie over inschrijven, locatie en routebeschrijving verwijzen we je graag door naar dit document en deze website.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws