Home WDF Hoofdnieuws Informatie over boeken van bungalow voor Sunparks Masters 2012

Informatie over boeken van bungalow voor Sunparks Masters 2012

Sunparsk

Van 16 tot en met 18 november zal de Sunparks Masters 2012 worden gespeeld bij de Kempense Meren in Mol. Het is een evenement dat garant staat voor een gezellig weekend vol darts. Om het weekend compleet te maken is het volledig park gereserveerd voor dartspelers, dartsliefhebbers en supporters en dat betekent dat het park niet open zal zijn voor overige bezoekers. Dit betekent tevens dat je bij het reserveren van een huisje met een aantal zaken rekening dient te houden omdat je anders te horen zal krijgen dat het park is volgeboekt.

Het boeken van een bungalow voor de Sunparks Masters 2012 gaat niet via een reisbureau en ook niet via Sunparks zelf of je moet er nadrukkelijk bij vermelden dat je er voor het dartsweekend komt. De beste manier om jouw bungalow te boeken is om contact op te nemen met het callcenter van Sunparks via het telefoonnummer 070-233235. Voor alle bellers vanuit Nederland is het telefoonnummer 0031-70233235.

Nogmaals is het noodzakelijk om erbij te vermelden dat je voor het dartsweekend komt omdat je anders verteld zal worden dat het park vol is omdat deze volledig is gereserveerd voor de darters. Voor meer informatie verwijzen we je ook graag door naar www.sunparksmasters.be
.