Inschrijven en hotelreserveringen voor Dutch Open 2013 is geopend WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Inschrijven en hotelreserveringen voor Dutch Open 2013 is geopend

Inschrijven en hotelreserveringen voor Dutch Open 2013 is geopend

Van vrijdag 1 t/m zondag 3 februari 2013 organiseert de Nederlandse Darts Bond opnieuw de Dutch Open Darts in het NH Conference Centre de Koningshof te Veldhoven. De inschrijving voor dit prachtige dartsevenement is inmiddels geopend. Wil jij net als Martin Adams of Christian Kist zeker zijn van deelname schrijf je dan snel in. En wie weet speel jij straks tegen één van de beste darters ter wereld. We verwachten weer duizenden darters tijdens het grootste open dartstoernooi van Europa. Vorig jaar waren er ruim 3.500 darters en meer dan 2.500 gezellige dartsfans. Het belooft dus weer een geweldig dartsspektakel te worden.

Wilt u niets missen van de Dutch Open Darts 2013? Zorg dan dat u 3 dagen lang aanwezig bent op dit prachtige evenement en blijf overnachten in het Koningshof. Op de website van de Dutch Open Darts 2013 kunt u direct een hotelovernachting boeken. Het winnen van de Dutch Open betekent niet alleen eeuwige roem en een mooi geldbedrag (prijzenpot €32.100) maar verzekert de winnaar ook van deelname aan de Winmau World Masters en deelname aan het Lakeside kwalificatietoernooi.

Maar de prijzenpot is voor de meeste deelnemers echter bijzaak: zij reizen af naar het Brabantse land voor de ongekende sfeer en de ervaring om de gezelligheid van Dutch Open Darts mee te maken.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws