Inschrijven voor Datadart Open Antwerpen mogelijk tot 11 april WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Inschrijven voor Datadart Open Antwerpen mogelijk tot 11 april

Inschrijven voor Datadart Open Antwerpen mogelijk tot 11 april

Op zaterdag 23 en zondag 24 april 2011 zal de 24 editie van het Internationaal Darts Toernooi “Datadart Open Antwerpen” gehouden worden voor het tweede opeenvolgende jaar in het Bloso-centrum Netepark in Herentals. Het Open Antwerpen heeft een prijzenpot van 17.500 euro en is tevens het eerste toernooi van de International Belgium Darts Tour, voor meer informatie zie , en er wordt gespeeld onder auspiciën van de Belgische Darts Bond en de reglementen van de IBDT.

De dames en heren single tellen mee voor de ranglijsten van de WDF (cat 2), BDO (cat A heren en cat B dames) en IBDT (cat A). De winnaars van de singles mogen deelnemen aan de Winmau World Masters en de winnende dame en winnende heer mogen eveneens deelnemen aan het kwalificatietoernooi voor de Lakeside World Professional Darts Championships.

Open Antwerpen 2011
Zaterdag 23 april vanaf 10 uur mix, dames en heren koppels
Zondag 24 april vanaf 10 uur heren, dames, jongens en meisjes singles

Voor alle onderdelen is het enkel mogelijk om op voorhand in te schrijven tot en met maandag 11 april 2011. Na deze datum worden geen inschrijvingen meer aanvaard.

Online inschrijven? Voor meer informatie zie www.open-antwerpen.be

Graag begroeten wij u op 23 en 24 april 2011 in het Bloso-centrum Netepark in Herentals.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws