Home WDF Hoofdnieuws Inschrijven voor het Hemeco Open mogelijk tot aanstaande zondag

Inschrijven voor het Hemeco Open mogelijk tot aanstaande zondag

Hemeco Prodarts2013-19

Inschrijven voor het Hemeco Open kan nog tot en met aanstaande zondag 25 augustus 2013 via deze website. Vanwege de samenwerking tussen het Hemeco Open en de organisatie van de Sunparks Masters hebben zij samen een mooie actie op touw weten te zetten. Iedereen die zich doormiddel van een teampakket inschrijft voor het Hemeco Open maakt kans op een gratis bungalow voor 4 personen, en gratis inschrijving voor 4 singels of 2 koppels op de komende Sunparks Masters.

Wanneer je je met 4 personen inschrijft doormiddel van een teampakket voor het Hemeco Open, profiteer je van een korting op de inschrijvingen en korting op eventuele overnachtingen in het Mercure Hotel te Rosmalen. Daarnaast mag de organisatie van het Hemeco Open onder alle inschrijvingen voor het heren single- en dames singeltoernooi een schitterende TW Steel horloge verloten t.w.v. € 419. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de nieuwe sponsor WatchXL.

De teampakketten van het Hemeco Open zijn te vinden op deze website, waar je ze kan bestellen in onze nieuwe webshop. Alle inschrijvingen via de website gaan door middel van de nieuwe webshop. Meer informatie over de Sunparks Masters vindt je op www.sunparksmasters.be

Enkele VIP-spelers die op het Hemeco Open van de partij zullen zijn betreffen Co Stompe, Gino Vos, Brian Woods, Matt Clark, Leon de Geus Tony West, Steve West, Ryan de Vreede, Leo Hendriks en Jordy Terburg.