Home WDF Hoofdnieuws Inschrijving Center Parcs Masters sluit op 15 november

Inschrijving Center Parcs Masters sluit op 15 november

centerparcsmasters

Op 26, 27 en 28 november 2010 zal de tweede editie van de Center Parcs Masters doorgaan in Center Parcs de Vossemeren in Lommel dat weer wordt omgetoverd in een dartsparadijs voor een weekend vol darten en feesten. Voor spelers die dit evenement niet willen missen, en die dit nog niet gedaan hebben, wordt het stilaan tijd om zich in te schrijven want maandag 15 november 2010 sluiten de inschrijvingen. Ze hebben dus nog een weekje de tijd om zich alsnog in te schrijven.

Spelers en toeschouwers die tijdens het weekend op het park willen verblijven dienen zich nog meer te haasten, aangezien het park bijna volgeboekt is. Er zijn nog maar enkele types en in beperkte mate beschikbaar. Voor zij die het nog niet moesten weten hieronder een overzicht van de verschillende onderdelen:

Vrijdagavond 26 november 2010 wordt om 20 uur begonnen met de mix koppels, die volledig afgewerkt zullen worden deze avond. Dit is inclusief de finale waarna nog even gezellig nagepraat kan worden bij een verfrissing.

Zaterdag 27 november 2010 zal tussen 10 en 11 uur gestart worden met de dames en heren koppels, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Zowel beide finales als de halve finales bij de heren zullen op het podium gespeeld worden. Om 21 uur start de feestavond in het Business Center Les Arcades, vlak naast het centrale complex in de Vossemeren. Voor mensen die een verblijf hebben geboekt via het speciaal arrangement in het park is de toegang inbegrepen in het pakket. De overblijvende kaarten zullen verkocht worden aan de muntenstand in de zaal á 5 euro per stuk.

Zondag 28 november 2010 volgt het klapstuk, de singles. Vanaf 10 uur zullen de speelsters en spelers de darts kruisen om de felbegeerde titel van ‘Center Parcs Master’ in de categorieën Meisjes, Jongens, Dames en Heren te behalen. Naast de titel van Center Parcs Master zijn er ook nog een aantal extra’s aan deze titel verbonden, namelijk plaatsing voor de Winmau World Masters voor de winnaars in iedere categorie en deelname aan de play-offs voor het Lakeside Wereldkampioenschap voor de winnaars bij de dames en de heren. Na de finales op het podium wordt er nog een ‘after party’ georganiseerd, dit wederom in de Arcade, onder de vorm van een karaoke avond.

Het is enkel mogelijk om vooraf in te schrijven voor de verschillende onderdelen. Dit tot en met 15 november 2010 via het online inschrijfformulier op www.centerparcsmasters.beHet inschrijfgeld bedraagt 16 euro voor dames en heren single, 8 euro voor jeugd single en 20 euro per koppel voor de verschillende koppels. Het is niet mogelijk om ter plaatse nog in te schrijven.

Aan overnachten ook geen gebrek. Center Parcs De Vossemeren heeft in samenwerking met de organisatie een aantal interessante arrangementen samengesteld voor alle dartliefhebbers. Je boekt al een arrangement vanaf 21 euro per persoon per nacht. Inbegrepen in dit arrangement zijn: 3 overnachtingen in een Comfort of Premium Cottage of een hotelkamer, een spetterend feest op zaterdagavond, een welkomstpakket in de cottage en gratis toegang tot het subtropisch zwembad Aqua Mundo en de indoor speelwereld Discovery Bay. Dit jaar zullen de beschikbare cottages uit het arrangement zo dicht mogelijk liggen bij het centrum waar alle activiteiten plaatsvinden. Aarzel niet want snel boeken is de boodschap, aangezien deze aanbieding gelimiteerd is. Deze arrangementen zijn enkel te boeken via www.centerparcs.be/masters.

Voor verdere informatie over het toernooi en het online inschrijfformulier kunt u terecht op www.centerparcsmasters.be. Wil je dit weekend niet missen, aarzel dan niet om uw inschrijvingen te versturen en je cottage te boeken. Voor je het beseft zijn de inschrijvingen gesloten of is jouw voorkeur van verblijf volgeboekt.