Home WDF Hoofdnieuws Inschrijving Champions League of Darts geopend

Inschrijving Champions League of Darts geopend

ChampionsLeagueOfDarts

Op 3 september zal hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee weer het toneel zijn voor de Champions League of Darts. De inschrijving voor de Champions League of Darts 2011 pakketten is hiervoor vandaag door de NDB geopend. Alle aangesloten lidorganisaties ontvangen hier per e-mail en brief officieel bericht over. In de categoriën heren en dames zal er weer gestreden worden om een plaatsing voor de Winmau World Masters 2011, de Zuiderduin Masters 2011 en de play-offs voor de Lakeside. De junioren en meisjes strijden voor plaatsing voor de Winmau World Masters 2011 waarbij er voor de junioren nog een bonus aanhangt in de vorm van plaatsing voor de jeugdwedstrijden van de Zuiderduin Masters 2011. De aspiranten zullen strijden voor een vip-arrangement voor drie personen tijdens de Zuiderduin Masters 2011.

Vorig jaar gingen de titels naar Wesley Harms spelend voor de Darts Organisatie Noord Holland Noord en Sharon Prins namens Dart Sport West Nederland die daarmee allebei in actie kwamen tijdens het televisietoernooi de Zuiderduin Masters. Bij de jeugd ging de titel van de junioren naar Jimmy Hendriks die lid is van Dart Vereniging Kennemerland. Dart Organisatie Regio Amsterdam pakte de titel bij de meisjes die werd gewonnen door Angelique Maarse en bij de aspiranten zegevierde Lars Fransen namens de Rivieren Darts Bond.

Vanaf dit moment is het dus voor de lidorganisaties mogelijk om in te schrijven voor een Champions League of Darts pakket. Komende editie kent een gedeeltelijk gewijzigde opzet. Naast het aanschaffen van (een) pakket(ten) bestaat er de mogelijkheid losse plaatsen erbij te nemen. Per pakket kan een lidorganisatie extra toegangsplaatsen voor 1 heer, 1 dame of 1 junior/meisje/aspirant (dus 3 spelers) aanschaffen. De mogelijkheid voor aanschaf van extra plaatsen is van kracht zodra er minimaal 24 volledige pakketten zijn verkocht. Zodoende kan de organisatie de ‘breedte’ van het speelveld garanderen. Er kunnen in totaal maximaal 32 pakketten afgenomen worden.

Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar www.ndbdarts.nl en www.clod.nl.