Home WDF Hoofdnieuws Inschrijving Dutch Open 2010 definitief gesloten

Inschrijving Dutch Open 2010 definitief gesloten

Dutchopen2010

De Nederlandse Darts Bond heeft op 11 januari de inschrijving voor de 32e editie van de Dutch Open Darts gesloten. Zowel Nederlandse darters als spelers uit verschillende Europese landen (Engeland, Spanje, Wales, Oostenrijk, België, Duitsland, etc.) hebben zich ingeschreven voor dit toernooi dat gehouden wordt van 4 tot en met 7 februari 2010 in de NH Koningshof te Veldhoven.

Verschillende kampioenen zullen op het strijdtoneel van het grootste darts evenement van de wereld verschijnen. Joey ten Berge – onderdeel van het wereldkampioensteam 2009 – schreef zich in, en ook bekende namen als Tony O’Shea en de beide Lakeside finalisten Martin Adams en Dave Chisnall wisten www.dutchopendarts.nl te vinden om hun deelname te waarborgen. Samen met tweeduizend andere darters gaan zij vier dagen lang strijden om de titel. Voor de kampioen in de categorie Heren singles is maar liefst € 4500,- uit een geldpot van ruim € 32.000,- te winnen, inclusief een plek op de Winmau World Masters en de Lakeside kwalificatie.

 

Tijdensh het evenement in Veldhoven zullen er in totaal 2.250 deelnemers in aktie komen, dit zijn er ruim 2000 minder dan de vorige editie.

 

bron: NDB & Omroep Brabant